Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Nederland
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Bedankt lieve Mierke. Afgelopen week een mooie email consult gehad. Het raakte me nog het meest dat je het had over een groene steen die bij mij hoorde. Ik heb u dan ook vanavond gebeld om hier uitleg over te geven waarom het mij zo raakte. Je ben echt een heel zuiver medium.

Bedankt en tot snel.




Ervaring van Danielle met helderziende Mierke   Ervaring van Danielle met helderziende Mierke   Ervaring van Danielle geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Je hebt zoveel voorspellingen gedaan die precies uitkwamen zoals je zei. Zij is een van mijn favoriete op de lijn en bel haar dan ook zeker wanneer ik raad nodig heb of verheldering. The best.




Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Vandaag telefonisch consult gehad. Wat een rustgevend en eerlijke Reading. Ze legt duidelijk en mooi uit wat er gaande is en wat je kan doen en wat je te verwachten staat. Nu durf ik de stappen te zetten die ik normaal niet zou doen.
Dank voor je raad. Ik ga je nummer zeker bewaren.




Ervaring van Ben met helderziende Anne   Ervaring van Ben met helderziende Anne   Ervaring van Ben geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Lieve Sophia, ik spreek je nog wel. Ik wil jouw laten weten dat jij iets had voorspeld voor mij. En dat heb ik gisteren vernomen. Het lijkt alsof er een bloemknopje heel langzaam open gaat voor mij. Voor al het andere moet ik geduld hebben.




Ervaring van A met helderziende Sophia   Ervaring van A met helderziende Sophia   Ervaring van A geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter, ik ben nog steeds sprakeloos over wat je mij hebt verteld. Het klopt. Je wist zonder dat ik iets heb verteld over mijn pijnklachten en waar en precies en de oorzaak. Je hebt over mijn grote liefde verteld, over de pijn in zijn linker knie wat ook klopt ongelofelijk. Je bent met recht 1 vd toppers. Ik bel je zeker terug lieverd. Je bent een engel. Dank dank en nog meer dank.




Ervaring van Rita met helderziende Gunter   Ervaring van Rita met helderziende Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esmay
  Ervaring met helderziende Esmay
  Lieve Esmay, ik moest even een berichtje achterlaten hoor. Jeetje, wat zat jij raak met jouw voorspellingen. Ik kon het een paar weken nog niet geloven maar jij was er heeel zeker van. En ja, gisteren de bevestiging gehad. Ik kan nu nog alleen maar meer vertrouwen op jou. Ik hou je zeker op de hoogte van het verdere verloop. Ontzettend bedankt lieverd. Liefs F en J xxx.




Ervaring van F met helderziende Esmay   Ervaring van F met helderziende Esmay   Ervaring van F geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Wauw, Wauw, Wauw. wat heb ik genoten van ons gesprek. Zonder informatie gaf Richard mij antwoorden op mijn vragen en een kijkje op mijn dromen. Het was een zeer bijzonder consult. Zeer bijzonder, krachtig, inspirerend en ga zo maar door. Ik kan niet wachten om weer aan de beurt te komen. Je hebt mij echter geinspireerd om mijn dromen waar te gaan maken en andere vrouwen een hart over de riem te steken. Mijn Ziel begroet jouw ziel.




Ervaring van Ad. met helderziende Richard   Ervaring van Ad. met helderziende Richard   Ervaring van Ad. geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Richard is echt een topper. Superfijn en goed gesprek gehad. Hij weet ontzettend veel en is oprecht.




Ervaring van Yvonne met helderziende Richard   Ervaring van Yvonne met helderziende Richard   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yasmin
  Ervaring met helderziende Yasmin
  Hey Yasmin. Ik heb u dinsdag 21/5 gebeld in de namiddag. Je bent echt de enigste die mij volledig kon begrijpen. Een vrouw met veel begrip, je ziet en voelt ook alles wauw. Kan echt niet beschrijven hoe goed je bent. Tot snel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Yasmin   Ervaring van Anoniem met helderziende Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Dank Anne-Fleur. Je hebt me veel inzichten gegeven.




Ervaring van DD met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van DD met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van DD geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Godelieve
  Ervaring met helderziende Godelieve
  Godelieve, wat ben jij een toppertje ongelooflijk knap van je. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Annemiek met helderziende Godelieve   Ervaring van Annemiek met helderziende Godelieve   Ervaring van Annemiek geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Godelieve  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Heel erg bedankt voor je warme reading Dirk. Het deed me deugd om met jou te praten.




Ervaring van Carine met helderziende Dirk   Ervaring van Carine met helderziende Dirk   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Voelt het goed aan, duidelijk en eerlijk.
Een topper, de eerste zaken zijn uitgekomen.
Nu de rest nog ik spreek je snel weer.




Ervaring van Hope met helderziende Marco   Ervaring van Hope met helderziende Marco   Ervaring van Hope geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is een ontzettend fijn medium. Ze komt met rake inzichten, is altijd vriendelijk en weet me iedere keer weer gerust te stellen. Dank je wel, Carola. Liefs van een vaste klant.




Ervaring van Dar met helderziende Carola   Ervaring van Dar met helderziende Carola   Ervaring van Dar geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Hoi Richard, hierbij plaats ik ook een getuigenis.
We spraken elkaar dinsdagavond 21 mei 2019 ivm mijn werksituatie en in het bijzonder over die vreemde collega. Het was een verhelderend als inspirerend gesprek. Mij werden dingen volop bevestigd door jou.
Vol bewondering, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van H. met helderziende Richard   Ervaring van H. met helderziende Richard   Ervaring van H. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Beste Karin, een paar weken geleden voorspelde u dat er op korte termijn een bedrag geld naar me toe zou komen. En dat is ook gebeurd, toen ik het niet meer verwachtte. Goed van u.




Ervaring van xs met helderziende Karine   Ervaring van xs met helderziende Karine   Ervaring van xs geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  To the point, erg gedetailleerd. Dit was precies wat ik al een tijd voelde. Ik kom zeker nog terug. Een aanrader.




Ervaring van P D met helderziende Anke   Ervaring van P D met helderziende Anke   Ervaring van P D geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Seonah
  Ervaring met helderziende Seonah
  Bedankt voor de mooie reading Seonah. ik werd er even still van , dike vette 5 sterren waard .




Ervaring van S.A met helderziende Seonah   Ervaring van S.A met helderziende Seonah   Ervaring van S.A geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yasmin
  Ervaring met helderziende Yasmin
  Ik heb je vandaag weer gesproken na lange tijd en alles wat je toen hebt gezegd is uitgekomen. je bent super goed en verteld dingen die niemand had kunnen weten thanksss. bel je gauw weer xxx sen.




Ervaring van Sen met helderziende Yasmin   Ervaring van Sen met helderziende Yasmin   Ervaring van Sen geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yasmin
  Ervaring met helderziende Yasmin
  Oh Jasmin, wat heb ik genoten van ons gesprek. Alles klopte tot in de puntjes. 5 sterren is weinig van mij krijg je een 8. Het was een super consult. Bellen zou ik zeggen. Wauw

Groetjes van A. ( onzekere meid).




Ervaring van A. met helderziende Yasmin   Ervaring van A. met helderziende Yasmin   Ervaring van A. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoe
  Ervaring met helderziende Zoe
  Een heel leuk kort gesprek gehad en duidelijk antwoord gehad. je hebt mijn gevoel bevestigd. alleen nog de moed bijeen rapen om je raad op te volgen.




Ervaring van Sabrina met helderziende Zoe   Ervaring van Sabrina met helderziende Zoe   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Ik bel je eigenlijk al jaren, maar heb je nog nooit bedankt. Bij deze, je bent echt heel zuiver en eerlijk. Je vertelt me precies hoe het zit, ook als het minder leuk is, ook hoe het moet, zodat ik weer door kan. Tot snel weer. Grt Johan.




Ervaring van Johan met helderziende Paloma   Ervaring van Johan met helderziende Paloma   Ervaring van Johan geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Lieve Paloma, wat kunt U goed mijn situatie weerleggen. Puur en zuiver. Jammer dat ik weg moest, ik kan zo heel de dag met U praten. Ik heb vertrouwen erin. Dikke knuffel.




Ervaring van M-L met helderziende Paloma   Ervaring van M-L met helderziende Paloma   Ervaring van M-L geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Merci Dirk. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar u spreekt ook Frans. En ik ben blij dat ik spreek met jou. Bien vous Julienne.




Ervaring van Julienne met helderziende Dirk   Ervaring van Julienne met helderziende Dirk   Ervaring van Julienne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Je bent een geweldige vrouw. Wel geschrokken van bepaalde antwoorden die ik kreeg maar stond er ook niet versteld van gezien de situatie. We houden contact.




Ervaring van Cindy met helderziende Sissy   Ervaring van Cindy met helderziende Sissy   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  We spraken elkaar vanavond over mijn werksituatie. Sluit me volledig aan bij de voorgaande getuigenis. Richard luistert echt naar je, kan feilloos invoelen op mensen en situaties, pikt zelfs bijnamen van mensen op, die hij niet kan weten. Beschrijft situaties zo gedetailleerd alsof hij er zelf bij was.




Ervaring van M. met helderziende Richard   Ervaring van M. met helderziende Richard   Ervaring van M. geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Lieve Sabine, wat eist je rake dingen te zeggen wow. Je bent een fijne vrouw om naar te luisteren, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Daphne met helderziende Sabine   Ervaring van Daphne met helderziende Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met helderziende Leandra   Ervaring van c met helderziende Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  lieve Bo, ik heb je al een aantal keren gesproken. jij bent zooo super goed in tijdaanduiding. geweldig zoals jij dit aangeeft en telkens uitkomt. nogmaals heel erg bedankt en je hoort me weer heel snel. warme groet.




Ervaring van Amina met helderziende Bo   Ervaring van Amina met helderziende Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.




Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angell
  Ervaring met helderziende Angell
  Vandaag een prachtige Reading gehad van Angel. Zij voelt goed in op de situatie en wist vrij snel waarover het ging. Voor herhaling vatbaar.




Ervaring van Anoniem met helderziende Angell   Ervaring van Anoniem met helderziende Angell   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje is superrr. Voelt goed aan en to the point. Lief medium.




Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Seonah
  Ervaring met helderziende Seonah
  Lieve warme Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor ons gesprek van daarnet. Dit had ik echt nodig. Het is de eerste keer dat ik zo emotioneel werd. Hij is idd op weg naar mij. Ik geloof er terug volledig in. Ik ga hem voldoende tijd geven om alle ballast van hem af te gooien. Heel mooi hoe je beschreef dat het net is of je met Sinterklaas een pop in een bench steekt en mijn dochter er niet aan kan, zo voelt hij zich ook omdat hij momenteel bij de liefde van zijn leven niet kan zijn. Ik ben sprakeloos na ons gesprek. Ik neem al je mooie woorden deze nacht mee in mijn dromen en ga mijn gidsen vragen om hem en mij de kracht te geven hier samen door te komen. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, woorden vertellen waarschijnlijk veel te weinig hoe ik ons gesprek ervaren heb. Ik bel je terug Seonah, binnenkort, met goed nieuws. Duizendmaal dank lieve vrouw. Je hebt een prachtige gave.
Heel veel liefs van het meisje met de dochter die zei dat hij de berg aan het beklimmen is om tot bij mij te komen xxx.




Ervaring van Val met helderziende Seonah   Ervaring van Val met helderziende Seonah   Ervaring van Val geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Wat deze man verteld is ongelooflijk. Heel gedetailleerd dingen bij naam noemen terwijl ik er niks van gezegd heb. Alles heel vlot zeggen alsof het geschreven staat ,vol bewondering 5 sterren waard.




Ervaring van rudy met helderziende Richard   Ervaring van rudy met helderziende Richard   Ervaring van rudy geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Armin
  Ervaring met helderziende Armin
  Heel knap hoe snel en treffend hij de dingen doorkrijgt. Super. Hartelijk dank :-).




Ervaring van S met helderziende Armin   Ervaring van S met helderziende Armin   Ervaring van S geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden