Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Nederland
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  lieve Leandra ik bel je met regelmaat en een voorspelling is al uit gekomen. Jij vertelde mij dat ik financiele meevallers zou krijgen en dat zijn er al twee maar toch waar ik niet op gerekend had. Lieve groet van Loes.




Ervaring van Loes met helderziende Leandra   Ervaring van Loes met helderziende Leandra   Ervaring van Loes geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anny
  Ervaring met helderziende Anny
  Anny is een echte topper. Is eerlijk en oprecht en recht door zee. Wist mij de vorige keer precies te vertellen hoe t zat en is uitgekomen. Anny is voor mij the best. Dank je wel lieverd. Amina.




Ervaring van Amina met helderziende Anny   Ervaring van Amina met helderziende Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Ze had veel dingen juist zonder dat ik iets moest zeggen. Was een fijn gesprek.




Ervaring van H met helderziende Violette   Ervaring van H met helderziende Violette   Ervaring van H geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, dank voor alle leuke dagelijkse gespreken. Je hebt een ontzettend mooie gave, je kan ook goed coach, mensen en situaties zeer goed aanvoelen. Ik kan uren met jou praten. Alvast dank voor de steun en coaching de laatste maand met mijn onvoorspelbare situaties. Hopelijk wordt alles beter en stabiel vanaf de zomer. Alvast dank voor alle inzichten en adviezen. Je bent zeer goed. Dank aan jou en gidsen. Mooi werk. Groetjes, S.




Ervaring van S. met helderziende Sid   Ervaring van S. met helderziende Sid   Ervaring van S. geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Super altijd vriendelijk en positief. En het komt uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met helderziende Sissy   Ervaring van Ch. met helderziende Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoe
  Ervaring met helderziende Zoe
  Echt een heerlijkheid om met je te spreken. Het voelt als even thuiskomen. Je bent zo scherp in de voorspellingen. Je komt altijd weer met een nieuw inzicht of gebeurtenis in de toekomst. Te grappig. Ik bel je weleens om tijdens het gesprek wegge-ebte gedachten te herinneren; en met jouw antwoorden kan ik het dan in het doosje "afgehandeld" stoppen. Jouw invoelen, manier van praten en vooruitzien met je prachtige woordenschat is uniek in zijn soort. Je bent echt de topper op deze lijn. Dank je wel lieve Zoe. Jouw gave is goud waard.




Ervaring van Spirit! met helderziende Zoe   Ervaring van Spirit! met helderziende Zoe   Ervaring van Spirit! geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna,ik schrijf nooit een getuigenis maar dit keer kan ik niet anders. Jou voorspellingen dat mijn (ex)vriend mij heeft bedrogen is uitgekomen en je zat er ook juist op dat ik hem op heterdaad zal betrappen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met helderziende Donna   Ervaring van Ruth met helderziende Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Luna M
  Ervaring met helderziende Luna M
  LUNA, voor mij ben je gewoon super. Ik zie jouw als een mentor, vriendin/mams en een super goeie engel, die op m'n pad is gekomen. Volste vetrouwen in je, heel veel liefs. R.




Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Dank voor al je goede adviezen. Je bent super. Ik heb het bericht gestuurd hoor LOL.




Ervaring van Dame van het getal 17 met helderziende Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 met helderziende Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Karine je had het goed door gekregen die klant is de zelfde avond geweest. U bent een vriendelijke en snel met informatie. Houd je niet te lang aan de lijn waar door ik vaker met u kan bellen bedankt hier voor. Groet van Loes uit Nederland.




Ervaring van loes met helderziende Karine   Ervaring van loes met helderziende Karine   Ervaring van loes geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Diana
  Ervaring met helderziende Diana
  Wat een fijn gesprek en alles klopte. Ik spreek je snel weer.




Ervaring van sinti met helderziende Diana   Ervaring van sinti met helderziende Diana   Ervaring van sinti geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Dit moeten natuurlijk 5 sterren zijn. Karine is een super lief en super goed medium. Bij haar komen voorspellingen echt uit en ze houdt je niet onnodig lang aan de telefoon.




Ervaring van E. met helderziende Karine   Ervaring van E. met helderziende Karine   Ervaring van E. geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina. Je bent een engel op aarde. Je geeft me hoop, rust, inzicht en duidelijkheid. Voorspellingen komen uit. Hartelijk dank dat je er voor me bent. Tot de volgende keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met helderziende Nina   Ervaring van T. met helderziende Nina   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Belde je voor het eerst. Je eerste voorspelling kwam binnen 24 uur uit.
Duidelijk rustgevend en eerlijk verteld wat je moet weten. Bedankt Yoshua voor je hulp en luisterend oor. Zou uren met je kunnen bellen. Tot de volgende keer. Warme groet T.




Ervaring van T. met helderziende Yoshua   Ervaring van T. met helderziende Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Wat ben jij goed zeg en altijd even lief en geduldig. Komt heel wat uit van wat je zegt.




Ervaring van wendy met helderziende Karine   Ervaring van wendy met helderziende Karine   Ervaring van wendy geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.




Ervaring van Steenbokske met helderziende Odette   Ervaring van Steenbokske met helderziende Odette   Ervaring van Steenbokske geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Lieve Karine, U heeft mij al zo vaak geholpen en elke keer kwam u met voorspellingen die uitkwamen. Van een brief van mijn werk, tot geld dat zou komen en ja dan belde ik u weer voor de liefde en u bleef volhouden dat het goed zou komen. Ik had alle vertrouwen in u. Ook dat is uitgekomen, geduld is een schone zaak. Dank u wel lieve Karine u bent een van de allerbeste mediums. Liefs E.




Ervaring van E. met helderziende Karine   Ervaring van E. met helderziende Karine   Ervaring van E. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en je inzichten vond het heel bijzonder wat je door mocht krijgen. Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Zojuist met u gesproken (16 apr 2019) Fingers crossed. Ik laat zeker van me horen als het zover is. Verder absoluut een lieve vrouw en komt snel met antwoorden op je vragen. Kus kus.




Ervaring van S. met helderziende Cassandra   Ervaring van S. met helderziende Cassandra   Ervaring van S. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dina
  Ervaring met helderziende Dina
  Dag Dina, ik zou laten weten of ik de toets van vandaag gehaald heb. En inderdaad zoals u heeft voorspeld ik heb het gehaald en ook nog eens met 94%. Ik vroeg of me klas van 20 man het allemaal ook zou halen en toen zei u nee, zouden er veel afvallen? Toen zei u nee ?enkele? en inderdaad 3 zijn afgevallen. Nog twee examens te gaan maar dat zag u wel goedkomen, ik laat het weten. Maar aangezien de voorspelling is uitgekomen ga ik u vaker bellen.




Ervaring van Stewardess in opleiding met helderziende Dina   Ervaring van Stewardess in opleiding met helderziende Dina   Ervaring van Stewardess in opleiding geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Toets gehaald met 94% , zoals u had voorspeld dat ik het zou halen. Maar ook ziet dat ik rust moet nemen en dat ga ik inderdaad doen van het weekend want dan heb ik eindelijk een klein beetje tijd. Nog 2 examens te gaan.




Ervaring van Luchtvaart met helderziende Monique   Ervaring van Luchtvaart met helderziende Monique   Ervaring van Luchtvaart geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Belle
  Ervaring met helderziende Belle
  Lieve Belle, bedankt voor je bemoedigende woorden, en zeker weten dat je als 1e de primeur heb van mijn boek. Na jouw uiteenzetting van alle zaken die je hebt verwoord, ben ik een stuk rustiger geworden en ik weet dat P. bij jou in goede handen is en dat je er alles aan doet om dat ook in goede banen te leiden. Zodat ik straks dat ook een plekje kan geven en afscheid kan nemen. Lieverd, je bent een kanjer en ik ga er voor. Heel veel liefde toegewenst van Ellie.




Ervaring van Ellie met helderziende Belle   Ervaring van Ellie met helderziende Belle   Ervaring van Ellie geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tinneke
  Ervaring met helderziende Tinneke
  Tinneke, superconsult van je gehad. Heel erg bedankt voor je steun lieverd.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tinneke   Ervaring van Anoniem met helderziende Tinneke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Lieve Niamh, ik weet niet hoeveel ik je kan bedanken. Ik weet dat het goed komt, soms verlies ik de hoop en de moed wel eens. Maar als ik jou bel weet ik dat het geluk op baan is naar mij. Je weet me telkens terug in mijn kracht te zetten. Ik bel je binnenkort terug. Heel veel liefs V.




Ervaring van V met helderziende Niamh   Ervaring van V met helderziende Niamh   Ervaring van V geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess je bent een Topper.

Alles wat je zegt komt uit. Je hebt veel geduld, en blijft constant hetzelfde zeggen. Je gevoel is altijd juist, op welk vlak dan ook.

Het is heel fijn om met je te praten. Thx voor alles.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina. Jij bent de beste. Ik bel al een jaar met jou en alles wat je voorspeld komt uit. Jij heb mij de zo goed geholpen de afgelopen periode en nog steeds. Jij bent meer dan 10 sterren waard.

Super medium.

Liefs j&n.




Ervaring van Utrecht met helderziende Salina   Ervaring van Utrecht met helderziende Salina   Ervaring van Utrecht geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna,jij hebt mijn ogen geopend dat de man waarmee ik een relatie had niet zuiver is tegen mij. Hij ging vreemd net zoals je voorspelde. Hij heeft alles toegeven Donna. Je had mij gezegd dat ik zelf afstand zal nemen en dat hij zal smeken,Donna dit is in elk detail uitgekomen.




Ervaring van Goedgelovige met helderziende Donna   Ervaring van Goedgelovige met helderziende Donna   Ervaring van Goedgelovige geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve Exena, hartelijk dank voor de zeer mooie reading. Ik hou je op de hoogte. Groetjes Lies(beth).




Ervaring van Lies met helderziende Exena   Ervaring van Lies met helderziende Exena   Ervaring van Lies geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Luna M
  Ervaring met helderziende Luna M
  U bent mijn number Uno Medium, tevens bent u ook mijn steun. Vertrouw 1000% op u, oprechte dank hiervoor. En ik spreek u heel snel weer. Veel liefsss, R.




Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Bedankt voor uw legging super.




Ervaring van W met helderziende Thaiis   Ervaring van W met helderziende Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena, heel hartelijk dank voor het fijne, diepvoelende en humoristische gesprek. U kon mijn situatie en mijn 3 zoons zeer goed aanvoelen en u sloeg de spijker op zijn kop. Heel even voelde ik mijn emotie opkomen door de erkenning die ik van u kreeg. Ik heb er weer vertrouwen in dat we de (onnodige) instanties van ons afschudden en opnieuw de rust kunnen vinden met elkaar. X.




Ervaring van Moeder van 3 zoons met helderziende Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons met helderziende Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, ik bel al een jaar met jou. Wat heb jij mij de afgelopen jaar goed geholpen. Je bent een geweldige medium. Je voorspellingen komen altijd uit. Jij bent meer dan 5 sterren waard. Geweldig mens. Liefs Rubia.




Ervaring van Rubia met helderziende Sissy   Ervaring van Rubia met helderziende Sissy   Ervaring van Rubia geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Bedankt voor alles, u bent echt geweldig. Wat een fijn, lief oprechte vrouw bent u met heerlijke humor. Nogmaals dank je wel. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk bedankt weer voor je steun en advies. Weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je helpt mij al een tijdje door een hele moeilijke periode. Ik spreek je snel dikke knuffel.




Ervaring van X met helderziende Anouk   Ervaring van X met helderziende Anouk   Ervaring van X geplaatst op 12 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden