Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Nederland
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Ik wou je persoonlijk zeggen dat alles wat je me verteld hebt, ook zo gebeurd is. U bent voor mij een van de beste die ik ooit gesproken heb. ik hoop u snel te kunnen spreken en bedanken voor je raad en inzicht. liefs H.




Ervaring van H. met helderziende Nellekke   Ervaring van H. met helderziende Nellekke   Ervaring van H. geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Je gaf me zoveel informatie die ik op dat moment echt allemaal niet
kon plaatsen maar nu staat er een groen vinkje achter alles wat je gezien hebt voor mij. Ik ben heel diep onder de indruk van u mevrouw.




Ervaring van P met helderziende Nellekke   Ervaring van P met helderziende Nellekke   Ervaring van P geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Hey oceaan, sorry maar belkrediet was op waardoor de lijn verbroken werd. Ik wil je toch nog langs deze weg bedanken voor het gesprek. Ik vond het best wel aangenaam en je gaf me wel het gevoel dat je wist waarover je het had. Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Oceana   Ervaring van Nathalie met helderziende Oceana   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wauw, wat een fantastische consulten geef jij. Je legt geen kaarten, maar jij ziet en hebt contact met overleden mensen. Je krijgt beelden door en wist alles wat speelde in mijn leven haarfijn te vertellen. Ook naar de toekomst toe heb je voorspellingen gedaan die (al) zijn uitgekomen. Echt een topper op deze lijn en een aanrader.




Ervaring van K met helderziende Louisa   Ervaring van K met helderziende Louisa   Ervaring van K geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya wat ben jij een lieve vrouw. Direct en eerlijk. Ik begon meteen te lachen toen ik je stem hoorde. Je verteld hoe of wat zonder te veel vragen. Zoveel positiviteit. Ik ga je meer opbellen om me te steunen tijdens de moeilijke momenten. En ondertussen afwachten wat je reading zal geven maar het voelt goed aan en ik geloof erin. Tot binnenkort. Veel groetjes Laila.




Ervaring van Laila met helderziende Zoya   Ervaring van Laila met helderziende Zoya   Ervaring van Laila geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Een leuke spontane meid die goed kan Invoelen, hoe meer je opent hoe meer informatie ze doorkrijgt. Ze heeft informatie gegeven waar ik verder mee kan en ook geloof dat het goedkomt. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Coba met helderziende Devi   Ervaring van Coba met helderziende Devi   Ervaring van Coba geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Mijn rots in de branding. Die man heeft voorspelt voor mijn dochter en alles is al goed gekomen. Hij staat altijd voor je klaar, oordeelt niet en begeleid je met alles. Praat met beau en je ziet mogelijkheden.




Ervaring van Sfinx met helderziende Beau   Ervaring van Sfinx met helderziende Beau   Ervaring van Sfinx geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Luna Nebe
  Ervaring met helderziende Luna Nebe
  Dank voor je heldere antwoorden, je bevestigt wat anderen mij al hadden verteld. Enig minpuntje is dat je de Lenormandkaarten en hun betekenis en ligging gebruikt in je antwoord en dat voor iemand die deze kaarten niet ken of heeft wel eens voor verwarring kan zorgen. Gelukkig ken ik die kaarten wel.




Ervaring van Chantal met helderziende Luna Nebe   Ervaring van Chantal met helderziende Luna Nebe   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna Nebe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wow wow wow, ik vind het het super knap wat Louisa weet, voelt en ziet. Klopt allemaal. Ongelofelijk. Dankjewel Louisa voor je mooie reading. Wat een mooie gave heb je en je hebt mij daarmee ontzettend veel inzichten gegeven. Ik vertrouw in jouw voorspellingen.
Tot snel X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Liesje
  Ervaring met helderziende Liesje
  Dag Liesje, dank je wel voor het fijne gesprek en voor de tip van Louise Hay, echt van toepassing voor mij. lieve Groetjes Linda.




Ervaring van Linda met helderziende Liesje   Ervaring van Linda met helderziende Liesje   Ervaring van Linda geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter is een medium die goed kan invoelen op mensen en situaties en zijn voorspellingen komen bij mij uit. Bel hem zeker nog eens.




Ervaring van Sandra met helderziende Gunter   Ervaring van Sandra met helderziende Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha, wat ben jij een leuk mens en wat ben je goed. Weet elke situatie precies te omschrijven en weet exact hoe het/men in elkaar zit. Kan niet wachten je te bellen om te vertellen dat het allemaal gegaan is zoals je vandaag hebt gezegd.
Sprak je vandaag voor het eerst, maar het is zeker niet voor het laatst geweest. Je bent geweldig.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Isha met helderziende Isha   Ervaring van Isha met helderziende Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunther, ondanks mijn ongeloof, moet ik je toch weer gelijk geven. Je voorspelling is uitgekomen. Dank je dat je zo bent blijven volhouden.
Die aardbeientaart komt eraan.

Ik probeer je zsm nog terug te bellen voor het volledige verhaal.

BEDANKT.




Ervaring van Aardbei met helderziende Gunter   Ervaring van Aardbei met helderziende Gunter   Ervaring van Aardbei geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha, ik heb je ondertussen al een paar keer gesproken. Ik wilde al even een berichtje achterlaten voor je, maar vond nooit de juiste woorden. Ik heb me erbij neergelegd dat het onmogelijk is om te omschrijven wat jij kan en wie jij bent.
Met je voelsprieten van goud, je lieve (altijd) eerlijke karakter, je kwaliteiten als coach en je betrokkenheid etc. Heb je me op korte tijd zeer veel kostbare inzichten en veranderingen bijgebracht. Het is natuurlijk super handig meegenomen dat je voorspellingen keer op keer tot in detail exact uitkomen zoals je zegt ( of ik het nieuws nu wil horen of niet), maar los daarvan heb je mijn leven op alle vlakken veranderd in de positieve zin.

Ik ben je enorm dankbaar voor wie je bent en wat je met ons wilt delen.

Iedereen zou in zijn leven een keer met u in contact moeten komen, de wereld zou een mooiere en eerlijkere plek worden.

Alleen maar heel veel respect voor je.
Bedankt voor alles.
e.




Ervaring van e. met helderziende Isha   Ervaring van e. met helderziende Isha   Ervaring van e. geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Nelleke, WOW WOW WOW. Geen woorden om te omschrijven wat jij kan. Heel eerlijk, zuiver kan je precies invoelen en omschrijven wat er speelt en gaat gebeuren. Ik heb je nu al een paar keer gebeld, de eerste keer was ik al helemaal onder de indruk, maar het straffe is dat je het gewoon iedere keer opnieuw doet. Op drie weken tijd is er zelfs nog niets niet uitgekomen wat je zei, ondanks dat ik aanvankelijk weinig vertrouwen had in je voorspellingen. Dit zowel voor mensen als dieren, ongeacht het onderwerp.
Je zag een zwangerschap bij mijn paardje, en deze week ook de bevestiging gekregen dat zelfs dat klopte.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van ... met helderziende Nellekke   Ervaring van ... met helderziende Nellekke   Ervaring van ... geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Liesje
  Ervaring met helderziende Liesje
  Dank je liesje, voor het gesprek en voor de gouden tip. Juist wat ik nodig had. Lieve groetjes.




Ervaring van Linda met helderziende Liesje   Ervaring van Linda met helderziende Liesje   Ervaring van Linda geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jannie
  Ervaring met helderziende Jannie
  Jannie dank je wel voor het luisteren en je fijne feedback, zodat ik weer verder kan.
Namaste.




Ervaring van Lisa met helderziende Jannie   Ervaring van Lisa met helderziende Jannie   Ervaring van Lisa geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jannie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Liesje
  Ervaring met helderziende Liesje
  Ik heb jaren geleden voor het eerst contact gehad met Liesje. Ze heeft me toen heel hard geholpen met mijn toenmalige vriendje wat ik had. Sindsdien bel ik haar als ik met iets zit. Ze kan me echt kalmeren. Ik bel met verschillende mensen op de lijn. Maar Liesje behoord tot de favorieten. Ben echt blij met haar. Zeker nu het weer een beetje moeilijker gaat met me.
Hoop dat ze nog jaren op de lijn mag blijven. Zou me geen raad weten anders.




Ervaring van Evy met helderziende Liesje   Ervaring van Evy met helderziende Liesje   Ervaring van Evy geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Een aantal maanden geleden heb ik met Beau een gesprek gehad over een ingewikkelde situatie. Alles wat hij daarover vertelde is tot nu toe uitgekomen. Nu de laatse loodjes nog en hoop natuurlijk dat hij weer gelijk heeft. Weer een gesprek met humor en een lach, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Ineke met helderziende Beau   Ervaring van Ineke met helderziende Beau   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malika
  Ervaring met helderziende Malika
  Waauw wat een power women. Een hele fijne stem om naar te luisteren, ze gaf me zoveel inzichten met liefde en wijze levens lessen. Een zeer goed medium en zeker de moeite waard om te bellen. Bij deze zal ze mijn vaste medium worden.




Ervaring van A met helderziende Malika   Ervaring van A met helderziende Malika   Ervaring van A geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Malika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Fantastische vrouw. Heel eerlijk en rechtuit. Voelde me enorm goed aan. Maakali super bedankt en wij spreken elkaar binnenkort weer.




Ervaring van D met helderziende Maakali   Ervaring van D met helderziende Maakali   Ervaring van D geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Zojuist viel helaas mijn telefoon uit toen ik met u in gesprek was. Mijn excuses. War bent u een fijn en duidelijk persoon. Bedankt.




Ervaring van D met helderziende Valentine   Ervaring van D met helderziende Valentine   Ervaring van D geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoe dan? Vroeg me echt af hoe ik het allemaal voor me moest gaan zien wat je me vertelde. Maar binnen een week is het allemaal op zijn plek gevallen. Je bent echt de beste. Je humor en het recht voor zijn raap zijn; heerlijk. Dank weer lieve, Beau en tot de volgende keer.




Ervaring van N met helderziende Beau   Ervaring van N met helderziende Beau   Ervaring van N geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Peter
  Ervaring met helderziende Peter
  Dankjewel voor de verheldering Peter. Je bent oprecht eerlijk en zegt alles zoals het is. Dat is wat men nodig heeft. Nogmaals bedankt.

Mvg.




Ervaring van Anna met helderziende Peter   Ervaring van Anna met helderziende Peter   Ervaring van Anna geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, ik wil je nog heel erg bedanken. Je hebt een aantal jaar geleden een voorspelling gedaan. En deze is nu uiteindelijk toch uitgekomen, ondanks dat ik er soms niet meer in geloofde en jij toch elke keer bleef zeggen dat het wel zou uitkomen. Bedankt voor je vertrouwen en juiste voorspellingen. Ik ben je heel dankbaar.
Liefs.




Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wat een fijn en heel duidelijke uitleg ik hoop dat alles uitkomt maar daar vertrouw ik wel op.




Ervaring van Sonia met helderziende Destiny   Ervaring van Sonia met helderziende Destiny   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Wat een lieve oprechte dame ben je.
Je hebt me gerustgesteld, gekalmeerd, en kracht gegeven.
Heb er alle vertrouwen in dat je voorspellingen uit gaan komen.
En dankjewel voor het branden van het kaarsje.
Ik raad zeker aan om Maakali te bellen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Maakali   Ervaring van Anoniem met helderziende Maakali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Jeetje.zo to the point. Je hebt op alle gebied gelijk gekregen. Jammer voor mij maar pluim voor jou. Dankjewel Anouk.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, bedankt voor de mooie reading. Heel bijzonder wat je allemaal hebt gezien en ik hoop dat jouw mooie voorspelling uitkomt. Wat jij zag m.b.t mijn situatie klopte helemaal en bedankt voor de goeie raad. Superlieve vrouw.




Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, je hebt dingen gezegd die nu duidelijk worden, over mijn werk en ook over een thuis situatie. Wat je hebt door gekregen is nu echt gaande en ik kan alleen maar dank je wel zeggen hiervoor. Dank je wel Nelleke. Heel knap van je dit. Knuffels.




Ervaring van Bellertje met helderziende Nellekke   Ervaring van Bellertje met helderziende Nellekke   Ervaring van Bellertje geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Beste Adora, uw voorspelling is uitgekomen in de voorspelde tijdspanne. Behalve een paar details klopt het allemaal.
Van harte bedankt en ik raad iedereen aan om u eens te bellen.




Ervaring van Ann met helderziende Adora   Ervaring van Ann met helderziende Adora   Ervaring van Ann geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Beste Gazali, zoals beloofd zou ik een berichtje achterlaten zodra uw voorspelling is uitgekomen, dus bij deze. Bizar hoe goed u kunt invoelen. Ook dank voor de handvatten. Ik heb er veel aan gehad.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  Lieve Bo, zoals beloofd zou ik een berichtje achter laten zodra uw voorspelling is uitgekomen. Bizar hoe nauwkeurig u bent. Ik heb vertrouwen in uw volgende voorspelling. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Bo   Ervaring van Anoniem met helderziende Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Bedankt, het was fijn met jou te praten. En gelukkig komt alles goed. Grtjs.




Ervaring van rita met helderziende Maakali   Ervaring van rita met helderziende Maakali   Ervaring van rita geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Hoi Lola,

Zojuist heb ik je gesproken ik had 1 vraag en jij gaf kort en duidelijk aan dat er een nieuwe start komt. Ik hoop dat de voorspelling uitkomt en zodra deze uitkomt zal ik zeker een getuigenis plaatsen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden