Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Yellow
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Yellow
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Jeetje Yellow woorden schieten tekort. Vandaag weer enorm in proces n.a.v. de afgelopen gesprekken. Veel kwartjes vallen weer dus de tranen met tuiten. Het loslaten van het oude leven moet ik blijkbaar nog zeer grondig doen. Jouw werkwijze is uniek. En heeft mij heel veel duidelijk gemaakt, verlicht en verzacht. Nu laatste stukjes loslaten en leren hoe te positioneren in het nieuwe leven. Vanuit positiviteit en onvoorwaardelijke liefde. Ik zal je nog wel nodig hebben om steeds de juiste mindset vast te houden. Dank je wel lieve Y. x.




Ervaring van J. met helderziende Yellow   Ervaring van J. met helderziende Yellow   Ervaring van J. geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Naast het feit dat Yellow heel kundig en uniek is in haar werkwijze, is ze ook echt een enthousiaste lieverd. Ze heeft me zo geholpen en heb zoveel inzichten gekregen. Ik zie het grotere plaatje van de situatie met mijn geliefde. Echt bijzonder. Ik bel je weer als er contact is. Liefs x.




Ervaring van J. met helderziende Yellow   Ervaring van J. met helderziende Yellow   Ervaring van J. geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Wow. Mind-blowing. Ik ben sprakeloos. In 45 minuten tijd heb je 4 en halve jaar vanuit alle lagen gelezen (en al de levens). Je hebt zoveel aangeraakt dat ik de komende 3 dagen alle gevoelens, beelden en emoties een plek moet geven. Dank je wel. De Stier en de Tweeling. Liefs x.




Ervaring van J. met helderziende Yellow   Ervaring van J. met helderziende Yellow   Ervaring van J. geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Zeer bijzonder consult gekregen van Yellow. Alvast bedankt voor al je mooie woorden.




Ervaring van Esther met helderziende Yellow   Ervaring van Esther met helderziende Yellow   Ervaring van Esther geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Contact met Yellow is een klein feestje. Zo goed als zij het proces kan beschrijven waar je in zit zijn er niet veel. Ze tuned feilloos in op de energie, ziet wat er op dat moment speelt en helpt je hoe je er mee om kunt gaan. Diepe buiging Yellow, dankjewel.




Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M geplaatst op 10 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  P.S. bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan, de inzichten die je mij hebt gegeven.




Ervaring van Tuintje met helderziende Yellow   Ervaring van Tuintje met helderziende Yellow   Ervaring van Tuintje geplaatst op 6 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, wat een mooi mens ben jij en wat een gave heb je. Wil je enorm bedanken, jij raakt x op x de kern van het verhaal. Dikke knuffel K. Je weet wel vd Turkse man.




Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin met helderziende Yellow   Ervaring van Karin geplaatst op 26 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve yellow jij hebt het altijd aan het juiste end en zo simpel is het.




Ervaring van Marieke met helderziende Yellow   Ervaring van Marieke met helderziende Yellow   Ervaring van Marieke geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Zuiver, eerlijk en accuraat.




Ervaring van zaak met helderziende Yellow   Ervaring van zaak met helderziende Yellow   Ervaring van zaak geplaatst op 3 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.




Ervaring van E met helderziende Yellow   Ervaring van E met helderziende Yellow   Ervaring van E geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, de verbinding verbrak en daarna kreeg ik je niet meer te pakken. Je hebt mij goed geholpen met de energetische oefening, ik voel mij een stuk beter. Dank je wel weer.




Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M geplaatst op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Yellow raakt de kern steeds weer, niet zomaar, maar echt op zielsniveau. Dank je wel voor die inzichten die je mij steeds weer geeft. M.




Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M met helderziende Yellow   Ervaring van M geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, hartelijk dank voor alles wat u voor ons doet. U brengt zet ons altijd terug in onze eigen energie en kracht. U bent waardevol voor mij. Soms schieten woorden te kort om U voor alles te kunnen bedanken. Mijn dank is groot. Dikke liefdevolle knuffel.




Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee geplaatst op 13 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Dank u wel lieve Yellow.

Ben zo blij met u op de lijn. Ik vertrouw op wat u me allemaal meegeeft en doorkrijgt
Lieve schat bent u.

Liefs R moeilijke naam u weet wel wie xxx.




Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow

Dankuwel. Ben zo blij met u op de lijn.
U geeft mij zoveel vertrouwen en positiviteit. Uw inzichten vertrouw ik op.


Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie).




Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R geplaatst op 11 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow
Dank u wel dat je er voor me bent. Lieve groet Marie.




Ervaring van marie met helderziende Yellow   Ervaring van marie met helderziende Yellow   Ervaring van marie geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve lieve Yellow, wat ben ik u vandaag weer dankbaar voor alle antwoorden op mijn vragen. Wat kunt u alles toch heel mooi en duidelijk verwoorden. Mijn dank ik groot. Tot gauw. Liefdevolle knuffel.




Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Dank u wel lieve Yellow.

U heeft me echt enorm geholpen. Uw voorspellingen komen ook uit en hoe lastig het traject ook is. U laat me zien welke paden ik en hij bewandelen. Ik geloof in wat u zegt want ik zie het gebeuren.

Zo dankbaar voor u en alles wat u mij meegeeft. Woensdag gaat het dan gebeuren en dan zien we elkaar dan eindelijk. Ik neem alles mee wat u me heeft gezegd en vertrouw erop.

Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie) xxx.




Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Wauw wat een mooi consult. Hoe jij aanvoelt is gewoonweg zo puur en intens. Dank je wel.




Ervaring van Weegschaal met helderziende Yellow   Ervaring van Weegschaal met helderziende Yellow   Ervaring van Weegschaal geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Een hele lieve en een duidelijke vrouw. Een aanrader.
Gr, B.




Ervaring van Brenda met helderziende Yellow   Ervaring van Brenda met helderziende Yellow   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Hoi Yellow, gisteren een leuk gesprek met jou gehad. We hebben gelachen en je hebt me dingen duidelijk laten worden. Super bedankt. Groetjes van een stier die vroeg over een andere stier. Nu weet je wel wie ik ben, hahaah. Spreek je snel.




Ervaring van Denise met helderziende Yellow   Ervaring van Denise met helderziende Yellow   Ervaring van Denise geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u net gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Bedankt lieve Yellow, want lief bent u ook nog. Grt van dankbare J.




Ervaring van J met helderziende Yellow   Ervaring van J met helderziende Yellow   Ervaring van J geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Deze vrouw is echt next level. Ik heb er geen woorden voor .




Ervaring van Lies met helderziende Yellow   Ervaring van Lies met helderziende Yellow   Ervaring van Lies geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Ik spreek je nu sinds een weekje en je hebt me zo goed op weg geholpen. Ik moest me vooral niet druk maken en je gaf me zoveel positiviteit. Je hebt veel geduld en begrip en geeft goede handvaten. Het is gegaan zoals je zei. Heel erg bedankt. Je bent zo'n lieve vrouw.




Ervaring van E met helderziende Yellow   Ervaring van E met helderziende Yellow   Ervaring van E geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, dank voor uw inzichten. Zo fijn om met u te praten. Uw oprechtheid, ik hou ervan.

Ik neem uw inzichten mee in mijn proces.

Dank u wel.

Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie. R en R beiden weegschalen).




Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R met helderziende Yellow   Ervaring van R geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Iemand als Yellow vind je niet zo snel zo zuiver en zo begaand. Yellow heeft mij echt geraakt tijdens het mooie gesprek ik ben echt gewoon stil gevallen van hoe Yellow mij heeft geholpen. Ik ben echt geraakt door Yellow en ik ben haar daar zo dankbaar voor. Het vertrouwen wat ze mij heeft gegeven en de bevestiging zijn meer dan goud waard. No words will express enough what i want to say maar ze voelde het wel aan me en dat is echt mooi. Lieve Yellow vanuit de grond van mijn hart dank je wel en ik wens je veel liefde en licht toe. Ontzettend veel knuffels en tot gauw weer lieverd. Kobaltblauw.




Ervaring van kobaltblauw met helderziende Yellow   Ervaring van kobaltblauw met helderziende Yellow   Ervaring van kobaltblauw geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve lieve Yellow, hartelijk dank voor ons mooie gesprek en antwoorden. Wordt vervolgd met meneer IJdel. haha
Liefdevolle Knuffel.




Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee met helderziende Yellow   Ervaring van Orchidee geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Ondanks dat alles uitkomt wat je zegt tot nu toe, blijft het toch steeds een hele leuke verassing. Iedere keer merk ik dat je weer helemaal gelijk had. Zondag kon ik je niet geloven en maandag gebeurt het exact zoals je zei. Niet te omschrijven hoe sterk je gaven zijn. Dank je wel voor alles. Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van . met helderziende Yellow   Ervaring van . met helderziende Yellow   Ervaring van . geplaatst op 21 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow, hartelijk dank voor alles. Je hebt mij enorm geholpen, ik verloor vaak het vetrouwen maar jij bleef bij jouw standpunt en idd, het contact is er weer. Ik hoop en vertrouw erop dat het nu eindelijk goed gaat verlopen. Maar met jouw steun en hulp komt het zeker wel. Toppertje jij. Liefs, F van de gele bloemen. Xx.




Ervaring van FF met helderziende Yellow   Ervaring van FF met helderziende Yellow   Ervaring van FF geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Beste Yellow. Weet niet hoe ik het moet zeggen maar na jou gesprek voelde ik me stukken beter. Eindelijk de juiste handvaten van hoe ik mijn ziel naar de juiste richting moet sturen, het verzorgen en het lief hebben. Veel dank.




Ervaring van AP met helderziende Yellow   Ervaring van AP met helderziende Yellow   Ervaring van AP geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve Yellow.

Je bent absoluut een engel op alle vlakken.

Veel liefs.




Ervaring van Ikke met helderziende Yellow   Ervaring van Ikke met helderziende Yellow   Ervaring van Ikke geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Gewoon hartelijk dank voor alles lieve Yellow. Je helpt me enorm in deze lastige situatie maar ik vertrouw op jou dat het eindelijk goed gaat komen. Ik bel je snel weer en hopelijk met het goed nieuws eindelijk. Ik belde je net ook en zei dat ik zenuwachtig ben wat jij goed kon plaatsen. Voor mij is Yellow een van de toppers op deze lijn. Liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Yellow   Ervaring van F met helderziende Yellow   Ervaring van F geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Dank u yellow.
Je bent geweldig.




Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A met helderziende Yellow   Ervaring van A geplaatst op 24 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Ik heb geen woorden voor hoe geweldige en oprecht vrouw u bent. U gave is zeer zeer zeldzaam, u kan in de detail de toekomst voorspellen en u heeft het altijd goed. U bent zo'n zuivere lieve vrouw. Ik ben u eeuwig dankbaar, u hulp is goud waard.




Ervaring van MM met helderziende Yellow   Ervaring van MM met helderziende Yellow   Ervaring van MM geplaatst op 17 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Ik heb een reis gemaakt met Yellow. Een reis door mijn ziel, mijn energie. Een reis waarin ze mij volledig 'zag' en ook mijn dochter. Het is niet in woorden uit te drukken, maar je weet gewoon dat alles waarheid is wat gezegd wordt. Liefdevol, begripvol en met humor is deze begeleiding opdat jij weer verder kunt. Zo bijzonder als Yellow kom je ze niet tegen. In dankbaarheid Aquarius/Scorpio.




Ervaring van anoniem met helderziende Yellow   Ervaring van anoniem met helderziende Yellow   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden