Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Romyna
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Romyna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hey Romyna. Ik had jou gebeld vanmiddag met een paar vragen waar jij me hele treffende antwoorden op hebt gegeven, wat ben jij goed. Niet te geloven. Ik denk dat jij je profiel moet veranderen,echt, je bent veel te bescheiden. Dankjewel Romyna ik ga jou zeker nog bellen. Grt X.




Ervaring van Jolanda met helderziende Romyna   Ervaring van Jolanda met helderziende Romyna   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Beste romyna dank je wel voor je eindeloze geduld met mij een aanwinst op de lijn gr f.




Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, ik heb je verschillende keren gebeld ( laatst op 04/09) en een berichtje willen achterlaten, maar ik vind gewoon de woorden niet om te omschrijven hoe sterk je bent in wat je doet. Je doet zoveel meer dan enkel juiste voorspellingen geven. Er is al heel veel uitgekomen van wat je zei, maar of alles nu uiteindelijk zal uitkomen of niet, je bent sowieso een heel kostbaar cadeau geweest al in mijn leven. Je zuiver invoelen, je gouden hart, je eerlijke begrijpbare respectvolle manier van communiceren, je talent om op een constructieve manier te coachen. Dat ik veel sterker in het leven ben gaan staan en dat ik nu zelf ook zie welke veranderingen ik ermee kan bereiken.

Dank je wel voor alles.
Bel zeker naar Romyna als je meer wilt dan enkele wat woorden te horen.




Ervaring van e. met helderziende Romyna   Ervaring van e. met helderziende Romyna   Ervaring van e. geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Bedankt voor je zuivere readings. je eerlijkheid en je oprechtheid. Alles wat je voorspeld komt uit altijd bij het juiste eind. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Dank je dat je er steeds bent voor mij. Ik heb veel aan onze gesprekken.




Ervaring van E met helderziende Romyna   Ervaring van E met helderziende Romyna   Ervaring van E geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Dank je wel lieve Romyna voor de geruststelling. Qua m'n werk, showdrama, haha je moest er nog om lachen haha, thanxs schat. Gr R.




Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna is super. Hele lieve vrouw.




Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, voor mij ben je een toppertje. Je kalmeert mij enorm en je blijft mij altijd steunen. Hopelijk is 't lange wachten binnenkort voorbij. Veel liefs R.




Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Super lieve vrouw. Komt steeds weer uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Wow Romyna, wat jij vertelde van een vriend klopt helemaal. Ik hoop dat er snel terug contact komt en dat we samen een mooie relatie kunnen beginnen zodat hij alles uit zijn verleden kan afsluiten. Groetjes y.




Ervaring van yolanda met helderziende Romyna   Ervaring van yolanda met helderziende Romyna   Ervaring van yolanda geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Zow dan. Ik heb je in 2017 gebeld, en gister dus weer 27-05-2019. Ik heb het nog eens nagelezen wat je in 2017 vertelde, toen kon ik het niet plaatsen over wie het precies ging. Dit keer vertelde je gewoon precies hetzelfde, en exact de situatie waar ik me nu in bevind (dit kan echt niet toevallig gegokt zijn) en kan ik het wel plaatsen. Ik gun het iedereen om jou te bellen, het komt gewoon uit wat je zegt, echt bizar gewoon.
Ps. Romyna is echt een topper op deze lijn. Als je iemand wilt bellen, bel.
Liefs.




Ervaring van M met helderziende Romyna   Ervaring van M met helderziende Romyna   Ervaring van M geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Inmiddels heb ik Romyna al heel vaak gesproken, en eigenlijk krijg ik elke keer hetzelfde te horen betreft een bepaalde situatie. Het is een hele lieve rustige vrouw die je ook niet langer aan de lijn houdt dan nodig. Mijn proces gaat wat langzaam, maar er zijn zeker al een aantal kleine dingen uitgekomen die Romyna zag (en zo ook een paar andere goede mediums). Nu is het wachten nog op DE voorspelling. Romyna ontzettend bedankt voor je geduld en steun en uiteraard tot snel weer. Liefs F en J .




Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Super altijd vriendelijk en positief. En het komt uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Altijd heel moeilijk jou te kunnen spreken maar de moeite waard. Ben altijd zo blij als ik jou heb kunnen spreken. Bedankt, Ev xx.




Ervaring van Evi met helderziende Romyna   Ervaring van Evi met helderziende Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Dankjewel Romyna. Altijd fijn om je te hebben gesproken. Groetjes Shirley.




Ervaring van Shirley met helderziende Romyna   Ervaring van Shirley met helderziende Romyna   Ervaring van Shirley geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Mijn complimenten. Jij gaf aan dat ik binnen het bedrijf aangenomen word voor een andere functie. Vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik aangenomen ben. Lfs :-).




Ervaring van :-) met helderziende Romyna   Ervaring van :-) met helderziende Romyna   Ervaring van :-) geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Jij verdiend meer dan 5 sterren.




Ervaring van Evi met helderziende Romyna   Ervaring van Evi met helderziende Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hoi Romyna, bedankt voor je gesprek weer. Ik viel weg omdat m n credits op waren. Jouw kaarten zijn altijd zo constant en het is fijn om met jouw te praten. Tot snel weer xxx Shirley .




Ervaring van Shirley met helderziende Romyna   Ervaring van Shirley met helderziende Romyna   Ervaring van Shirley geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hoi Romyna
Idem voor jou ;-).
Idem3.




Ervaring van Wv3 met helderziende Romyna   Ervaring van Wv3 met helderziende Romyna   Ervaring van Wv3 geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Jammer genoeg kunnen we jou geen belverzoek sturen. en is het heel moeilijk u te pakken te krijgen.




Ervaring van Evi met helderziende Romyna   Ervaring van Evi met helderziende Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hii lieve romyna ik wil
U heel graag spreken. alleen kan ik geen belverzoek verzenden .




Ervaring van L met helderziende Romyna   Ervaring van L met helderziende Romyna   Ervaring van L geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve romyna
Had je al een tijdje niet gesproken, omdat alles wat je zei ook precies zo is uitgekomen, echt fantastisch. Zelfs dingen waarvan ik dacht dat ze onmogelijk waren, heb jij goed voorspeld.
Bij sommige getuigenissen bij mediums lees je, ik wacht de voorspelling af. Bij jou hoef je niet af te wachten want het gebeurt gewoon.
Ik ben dankbaar dat ik jou ken en dat je mij steeds
met liefde en geduldt te woord staat.je bent een toppertje.
Heel veel liefs
Miranda

.




Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Beste Romyna, u zag alles zonder dat ik iets had gezegd. En het klopte allemaal ook nog. We gaan wat er gaat gebeuren. Verder had u het ook gelijk wat mijn zus betreft. Ik laat een bericht achter zodra er ontwikkeling zijn.




Ervaring van D. met helderziende Romyna   Ervaring van D. met helderziende Romyna   Ervaring van D. geplaatst op 24 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Beste Romyna, U zag alles correct wat betreft A en dat zonder dat ik iets had gezegd. Zelfs hoe onze relatie was. Ik ben benieuwd wat er komen gaat en zal zeker een getuigenis plaatsen als het zover is. En over mijn zus had u ook gelijk.




Ervaring van D. met helderziende Romyna   Ervaring van D. met helderziende Romyna   Ervaring van D. geplaatst op 23 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Top. Kortom ; you are the best. Ongelooflijk wat Romyna je weet te vertellen.Vreemd dat haar lijn roodgloeiend staat en dat er zo weinig mensen een review schrijven. Mijn bericht geldt voor 1000 reviews. Liefs, E.




Ervaring van E met helderziende Romyna   Ervaring van E met helderziende Romyna   Ervaring van E geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna, bedankt weer. Mn credits waren op. bel je snel weer. Groetjes Shirley .




Ervaring van Shirley met helderziende Romyna   Ervaring van Shirley met helderziende Romyna   Ervaring van Shirley geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hallo Collega, helaas kunnen we niet voor onszelf kijken wel voelen we alles aan maar hebben bevestiging nodig en wat een mooi gesprek had ik met je gisteren. alles werd bevestigd en je zei nog veel meer mooie rake dingen, wat ben je een leuke collega maar ook echt een toppertje . Wauw bij deze mag dit gezegd worden, je bent kei goed en heel zuiver , liefs Christelle xxx.




Ervaring van Christelle met helderziende Romyna   Ervaring van Christelle met helderziende Romyna   Ervaring van Christelle geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hi Romyna, zo bijzonder dat je altijd de juiste situatie schetst uit jouw kaarten en gevoel. Ik hoop dat de voorspellingen uitkomen. Bedankt voor alles ook al moet je alles steeds herhalen xxxS.




Ervaring van S met helderziende Romyna   Ervaring van S met helderziende Romyna   Ervaring van S geplaatst op 16 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  ik ben altijd super blij als ik je gesproken heb .
ik kan uren met je bellen.
je bent echt super goed .
altijd als er iets is dan denk ik direct moet naar Romyna bellen




Ervaring van A. met helderziende Romyna   Ervaring van A. met helderziende Romyna   Ervaring van A. geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, je bent een kei in je vak. Dingen die je tegen mij in het begin hebt gezegd beginnen nu uit te komen. Ergens was ik de hoop al verloren maar nu ik er in zit heb ik weer vertrouwen. Bedankt dat je geduldig naar mij blijft luisteren ook al vraag ik elke keer hetzelfde. Tot horens xx S.




Ervaring van S met helderziende Romyna   Ervaring van S met helderziende Romyna   Ervaring van S geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Beste Romyna,
Ik vroeg om een algemene legging en u zag direct ( zonder vragen te stellen) hem. alles klopte als een bus en erg benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Zoals beloofd laat ik u weten
Xx
S.




Ervaring van S met helderziende Romyna   Ervaring van S met helderziende Romyna   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Bedankt weer Romyna. Elke keer zeg je hetzelfde. Ik vroeg nog waarom de voorspellingen in de liefde lang duren,maar je hebt ALTIJD gelijk gehad. Die stomme tijd alleen he.;)
Wat betreft nieuw werk heb je ook weer gelijk gehad.

Thanks Romyna, tot snel weer.
X R.




Ervaring van R. met helderziende Romyna   Ervaring van R. met helderziende Romyna   Ervaring van R. geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve romyna
Hoop dat alles goed met jou gaat.
Je hebt weer gelijk gehad ( zoals altijd) wat je paar dagen geleden hebt voorspeld is uitgekomen.
Wil je dat via deze weg even laten weten, want ik kom er moeilijk doorheen met de telefoon.
Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles.
Dikke knuffel van mij
Miranda.




Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna.
Dank je wel voor je steun en geduld weer.alleen jij weet mij weer rustig te krijgen als ik het even niet meer weet, ik vertrouw jou . jij bent mijn rots.
Dikke knuffel van mij
Miranda.




Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, wat bent u een fijn persoon om mee te praten en alles wat u zei kwam zeker overeen. Eindelijk bevestiging in mijn gevoel. Ik hoop dat alles uit mag komen zoals je ziet en ik laat het je zeker weten. Jij bent echt mijn nummer 1 vanaf nu. Heel veel liefs.




Ervaring van Angelique met helderziende Romyna   Ervaring van Angelique met helderziende Romyna   Ervaring van Angelique geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden