Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Qikyra
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Qikyra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Qikyra,
U bent een zuiver medium, die echt "ziet" hoe het is, zonder kaartlegging.
U bent lief, rechtdoor zee en duidelijk.
Ze is meer dan vijf sterren waard, u bent een top medium op deze lijn.
Lieve groet Rosalise.




Ervaring van Rosalise met helderziende Qikyra   Ervaring van Rosalise met helderziende Qikyra   Ervaring van Rosalise geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ik heb u net aan de lijn gehad. U voorspelling is uitgekomen wat betreft het contact. Ik hoop dat u andere voorspellingen ook uitkomen. Ik blijf uiteraard bij mijn standpunt. Hij moet een beslissing maken want zoals het gaat is niet gezond.




Ervaring van Ra. met helderziende Qikyra   Ervaring van Ra. met helderziende Qikyra   Ervaring van Ra. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  1 woord: GEWELDIG. Zo bijzonder goed, alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zowel zakelijk als op liefde is allemaal uitgekomen. Ook zei je steeds dat ik ga trouwen, we hebben idd trouwplannen in 2020.




Ervaring van mark met helderziende Qikyra   Ervaring van mark met helderziende Qikyra   Ervaring van mark geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Een meer dan een geweldige dame die echt 'ziet'.




Ervaring van H. met helderziende Qikyra   Ervaring van H. met helderziende Qikyra   Ervaring van H. geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Q, weer een voorspelling die je hebt gedaan is uitgekomen. Afgelopen maandag vertelde je mij dat ik dit weekend mijn (nieuwe) schoonouders ging ontmoeten. Is uitgekomen.




Ervaring van KW met helderziende Qikyra   Ervaring van KW met helderziende Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Qikyra, ik spraak je net. Wat ben je goed zich. Je bent de beste van allemaal zonder twijfel. U voorspelling van paar weken geleden zijn uitgekomen. U bent een fantastisch en lieve vrouw. Dank je wel van uw inzichten over Kas. Ik houd uw wel op de hoogte. OY




Ervaring van Marie met helderziende Qikyra   Ervaring van Marie met helderziende Qikyra   Ervaring van Marie geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ik heb u net gesproken wat ben u een goed medium zich. Uw vorspelling is uitgekomen van afgelopen weken . U Bent de beste Van alle mediums wat ik gesproken heb, u bent ook lief.




Ervaring van Marie met helderziende Qikyra   Ervaring van Marie met helderziende Qikyra   Ervaring van Marie geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  ik sprak haar over mijn vriend, ze gaf me heel specifiek door dat we elkaar zouden zien. Wat ook zo gebeurde. Ook kon ze me zeggen dat we een week zouden samen zijn en ook dit klopte. Ze beschreef mijn ex in zijn karakter en gedrag tot in detail. Ze wist dat mijn vriend een terugval zou krijgen ondanks ik heel overtuigd was van niet. Ik hou je op de hoogte als ik bericht krijg met de goedkeuring. Deze vrouw is meer dan 5 sterren waard. Ze is een van de weinige echte. Topper.




Ervaring van italiana met helderziende Qikyra   Ervaring van italiana met helderziende Qikyra   Ervaring van italiana geplaatst op 7 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wat een informatie en ook direct te herleiden. Zaken uit het verleden kloppen en heb er alle vertrouwen in dat de toekomst ook klopt. Een gesprek met heel veel liefde en respect, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Ineke met helderziende Qikyra   Ervaring van Ineke met helderziende Qikyra   Ervaring van Ineke geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Bedankt voor de healing en de boodschappen dat je mij hebt gegeven .het geeft me deugd gedaan en geholpen ik raad iedereen aan om met jou in kontact te komen. je bent echt een schat van een mens. liefs Monique uit belgie.




Ervaring van Monique met helderziende Qikyra   Ervaring van Monique met helderziende Qikyra   Ervaring van Monique geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ongelofelijk hoe Qikyra haar readingen geeft. Qikyra legt geen kaartjes, maar gebruikt haar helderziendheid om inzichten te geven en wat is zij ontzettend goed en zuiver .
Voorspelling over mijn examen en de nieuwe woning zijn exact zo uitgekomen zoals jij het gezien en gezegd hebt. Nu die andere voorspelling nog over de liefde en dan ben ik de gelukkigste vrouw van deze wereld. Heel erg bedankt voor alles, lieve Qikyra. Een warme omhelzing van Chocolaatje x x x.




Ervaring van Chocolaatje met helderziende Qikyra   Ervaring van Chocolaatje met helderziende Qikyra   Ervaring van Chocolaatje geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wow, Qikyra wat ben je een zuiver, TOP medium. Mensen ik meen het echt, zij is echt een medium. Qikyra zei dat ik op vakantie zou gaan. Ik geloofde haar in eerste instantie niet, omdat mijn relatie was toen niet zou best en ze zei ook dat ik hele leuke periode zou gaan beleven. Voila klopt helemaal. Ik heb Qikyra vandaag weer gebeld. Pfffff.Ik kreeg alleen maar kippenvel. Dingen die zij nooit kon weten, heeft zij tegen mij verteld. Qikyra God zegen je met nog heel veel gave. Blijf zo doorgaan.zo mooi wat je doet. Je bent een EERLIJKE, TE VERTROUWEN medium. Jouw voorspellingen komen zeker uit. Dank je wel.




Ervaring van nen met helderziende Qikyra   Ervaring van nen met helderziende Qikyra   Ervaring van nen geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Werkelijk waar een fantastisch medium. Ik heb in het verleden heel wat mensen op deze lijn gebeld. Waarvan q zei dat het niet uitkwam, is ook niet uitgekomen, wat ze zei dat wel uit ging komen, is uitgekomen.
Q is een uniek medium. Ze legt geen kaart, ze ziet dit is een groot verschil.
Alle voorspellingen die zij gedaan heeft zijn tot nu toe uitgekomen. Ik kijk uit naar de voorspellingen voor de toekomst die nog moeten komen.




Ervaring van K met helderziende Qikyra   Ervaring van K met helderziende Qikyra   Ervaring van K geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Heel goed medium. Geeft je vertrouwen en stelt je gerust, maar ook zeker heel eerlijk in alles wat er bij haar opkomt. Ook geeft ze adviezen, wat heel fijn is. Kortom echt een topper.




Ervaring van Alicia met helderziende Qikyra   Ervaring van Alicia met helderziende Qikyra   Ervaring van Alicia geplaatst op 26 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Liefste Qikyra, via deze weg wil ik je ook nog eens bedanken voor je goeie raad en mooie inzichten. Je ziet de dingen heel zuiver en juist. Kijk uit naar de dag dat die ene voorspelling uit zal komen. Dank voor je steun en toeverlaat. Liefs C.




Ervaring van Caroline met helderziende Qikyra   Ervaring van Caroline met helderziende Qikyra   Ervaring van Caroline geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Super. Heel accuraat met het invoelen van situaties en personen. Heeft mij ook geheald en gezuiverd tijdens het gesprek. Mooie Reading.




Ervaring van Cindy met helderziende Qikyra   Ervaring van Cindy met helderziende Qikyra   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Heel goed mefium, je voorspelling van mij jongste dochter is uitgekomen, nu hopen dat de rest ook uitkomt. Heel duidelijke uitleg, dank je je bent top.




Ervaring van Sonia met helderziende Qikyra   Ervaring van Sonia met helderziende Qikyra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zeer goed medium, zonder info vertelt ze alles heel zuiver, alles klopt. Bedankt lief mens.




Ervaring van Erna met helderziende Qikyra   Ervaring van Erna met helderziende Qikyra   Ervaring van Erna geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  De waarnemingen van Qikyra zijn weer uitgekomen.




Ervaring van Lini met helderziende Qikyra   Ervaring van Lini met helderziende Qikyra   Ervaring van Lini geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra is de enige medium die mij alles heeft verteld. Ze heeft alles gedetailleerd verteld over mijn situatie en de hoe de personen er uitzien. Ze is tien sterren waard.




Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zeer goed medium krijgt alles correct te zien, draait niet rond de pot. Is een super medium. Een echte aanrader. Topper.




Ervaring van Karine met helderziende Qikyra   Ervaring van Karine met helderziende Qikyra   Ervaring van Karine geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Paar keer gebeld met Qikyra. Ik vond haar een lieve dame en als medium is zij zuiver. Bedankt.




Ervaring van Z met helderziende Qikyra   Ervaring van Z met helderziende Qikyra   Ervaring van Z geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wat een enorm lief en zuiver persoon, ze heeft mij zo goed geholpen. Ik voel de stuk zekerder en krachtiger mij zelf ook al heb ik nog een weg te gaan. Ze heeft me de ogen geopend over veel dingen. Ik blijf bij haar komen.
.




Ervaring van Coba met helderziende Qikyra   Ervaring van Coba met helderziende Qikyra   Ervaring van Coba geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wauw echt een zuivere medium. Ze is fantastic. Ze weet dingen zonder dat ik enige info gegeven hebt. En haar voorspellingen komen uit tot in de details. Dank u wel.




Ervaring van Lini met helderziende Qikyra   Ervaring van Lini met helderziende Qikyra   Ervaring van Lini geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Qikyra, ik wil je bedanken voor de mooie consulten die jij mij gegeven hebt in een moeilijke periode waar jij mij vertrouwen in bleef geven. Je zei steeds er komt positieven tijd naar je toe. Dit is alles is nu op mijn pad gekomen dankzij jouw vertrouwen. Je ziet de dingen goed en je bent een zuivere meduim. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Cynthia .




Ervaring van Cynthia met helderziende Qikyra   Ervaring van Cynthia met helderziende Qikyra   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Qikyra,
Is een loep zuivere medium. Ik bel al een geruime tijd. Haar voorspellingen komen uit tot de kleinste detail. Ik vind het een leuke, aardig en begaan met de mens. Een tien en een griffel.
Ik hoop je nog lang te contacten. Ook voor een praatje ben je er. Veel liefs Qikyra

.




Ervaring van Che. met helderziende Qikyra   Ervaring van Che. met helderziende Qikyra   Ervaring van Che. geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zij is erg goed in het mediumschap en heeft mij werkelijk geholpen. Als ik vragen heb bel ik haar. Heb een echt antwoord gekregen op mijn vragen. Als je een betrouwbaar antwoord wil adviseer ik daarom haar te bellen. Daarnaast is zij heel fijn om mee te praten, lief en meelevend en eerlijk.




Ervaring van Margot met helderziende Qikyra   Ervaring van Margot met helderziende Qikyra   Ervaring van Margot geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Komt meteen to the point zonder vragen stellen.
Ze voelde zeer goed aan wie ik was en wat mijn plannen waren.
Wat de toekomst betrof was ze zeer concreet.
Qikyra is een buitengewoon talent.




Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Heel goed medium. wow, ze is super goed in haar waarnemingen. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik zal je op de hoogte houden. Veel bewondering voor je kwaliteiten. Is het bellen zeker waard.
Liefs, Ram.




Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Super lief en bedankt.
X
Mel.

PS sorry dat ik wegviel.




Ervaring van Mel met helderziende Qikyra   Ervaring van Mel met helderziende Qikyra   Ervaring van Mel geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ze is in een woord fanatisch. Ik bel aan nu al ruime tijd zo af en toe en keer op keer blijft ze mij verbazen. Wil je een zuiver en puur medium die recht door zee is bel haar dan. En ze heeft een fantastisch groot hart en ze heeft echt met iedereen het beste voor.




Ervaring van Beth met helderziende Qikyra   Ervaring van Beth met helderziende Qikyra   Ervaring van Beth geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Lieve Oikyra, ik ben erg onder de indruk van jouw grote gaven. Het is net of je mijn leven even meeleeft/ ervaart. Van daaruit kijk/voel je met mij mee, en samen met mijn overgegane opoe/ oma reiken jullie mij zoveel moois aan. Waarmee ik aan de slag ga, ter ondersteuning van onze oprechte Liefde. Beide diep dank. Xx.




Ervaring van joke met helderziende Qikyra   Ervaring van joke met helderziende Qikyra   Ervaring van joke geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Beste Qikyra, we hebben je nu al meermaals gecontacteerd, en staan telkens versteld wat je ons te vertellen hebt. Als er 1 iemand is die ons vertrouwen en goed gevoel geeft ben jij het wel. Zo een prachtmens met een warm hart, gewoon super, de nummer 1 voor ons. Een dikke dank je wel voor de mooie consultaties en je weet wel. Lieve groetjes van Emiel en Angelique xxx.




Ervaring van Angelique met helderziende Qikyra   Ervaring van Angelique met helderziende Qikyra   Ervaring van Angelique geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ze is een topper. Als ik het even niet weet bel ik haar, ze blijft bij wat ze ziet en is een kei in het weer in je kracht zetten. Soms verlies ik de moed maar zij blijft geloven. Dank je, lieve schat. Liefs.




Ervaring van Dar met helderziende Qikyra   Ervaring van Dar met helderziende Qikyra   Ervaring van Dar geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Ik heb u al een paar keer gesproken. Vandaag maar liefst 2x. Bijzonder hoe u alles binnenkrijgt en er zitten altijd wel dingen tussen die u ook echt goed ziet. Blij dat ik u op de lijn heb om over P te praten. Lastige situatie maar ik neem uw advies aan en laat t even zo. Liefs R (moeilijke naam).




Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R met helderziende Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden