Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Phara
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Phara
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Ik geloofde er eigenlijk nooit zo in,iets wat te nuchter. maar vondt het een fijn gesprekje met zeker dingen waar ik voor moet gaan. bedankt daarvoor.




Ervaring van Kim met helderziende Phara   Ervaring van Kim met helderziende Phara   Ervaring van Kim geplaatst op 4 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  bedankt voor je inzichten en je klaarheid over de feiten die je mij gegeven hebt. groetjes en tot de volgende keer. karin.




Ervaring van karin met helderziende Phara   Ervaring van karin met helderziende Phara   Ervaring van karin geplaatst op 28 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Bedankt voor je legging ik vond het weer geweldig zo als de vorige keer hoop dat je weer gelijk krijgt je hoort nogwel weer van mij hartelijke dank




Ervaring van ria met helderziende Phara   Ervaring van ria met helderziende Phara   Ervaring van ria geplaatst op 30 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara

ik ken je al zo lang vind je lief gezellig en heel goed.
Je heb t bij juiste eind je voelt mij ook goed aan en ik word rustig als ik je bel met iets van onrecht je weet wat ik bedoel met die negatieve man;);)
ik ga er van uit dat alles uit ga komen je zegt hetzelfde als Veronique Yuorah ea van de lijn sorry ik heb nooit erg om een reactie te schrijven dus bij deze gelijk na ons gesprek gedaan dat verdien je.......

je hoort het wel als er weer wat is of dat het eindelijk goed ga komen.
veel liefst en een knuffel
Yolanda




Ervaring van yolanda met helderziende Phara   Ervaring van yolanda met helderziende Phara   Ervaring van yolanda geplaatst op 22 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  vol goede moed de rechtzaak tegemoet dank u




Ervaring van lief met helderziende Phara   Ervaring van lief met helderziende Phara   Ervaring van lief geplaatst op 9 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Phara,
heel erg bedankt voor uw mooie reading elke keer weer komen er dingen uit waar u op hebt gekeken, Dit is een mooie verdienste die u zeer zeker toekomt. Ik ben zeer blij u te hebben leren kennen.




Ervaring van leane met helderziende Phara   Ervaring van leane met helderziende Phara   Ervaring van leane geplaatst op 11 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  ik heb zeer veel gehad aan je kaartlegging er waren al feiten uitgekomen ,en nu wacht ik af voor het volgende , ben gelukkig jou te leren kennen, je hoort nog van me




Ervaring van els met helderziende Phara   Ervaring van els met helderziende Phara   Ervaring van els geplaatst op 26 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Ik vindt jou heel oprecht en super. Ik heb erg veel vertrouwen in jou. Dank u wel voor de altijd juiste readings.Veel liefs tot binnenkort.




Ervaring van Petra met helderziende Phara   Ervaring van Petra met helderziende Phara   Ervaring van Petra geplaatst op 11 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  lieve Phara
Hartelijk dank voor de goede adviezen, het is echt top het was weer nagels met koppen, mijn dank voor u heldere inzichten. ik zal u een volgende keer zeker weer raadplegen u bent erg goed. Dank u
Laura




Ervaring van laura met helderziende Phara   Ervaring van laura met helderziende Phara   Ervaring van laura geplaatst op 15 januari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara u bent fenomenaal door jou hele fijne consulten die ook zeer resoluut maar zeer juist zijn, krijg steeds weer een goede energie om de draad weer op te pakken . Bedankt voor het afgelopen jaar. Ik wens je veel succes voor het nieuwejaar 2013
lieve groetjes




Ervaring van alexandra met helderziende Phara   Ervaring van alexandra met helderziende Phara   Ervaring van alexandra geplaatst op 15 januari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara,
Ik wil je bedanken voor het mooie consult, het is helder, je weet echt waar je over praat het getuigd van een enorme wijsheid en kennis.
Het contact wat je hebt met gene zijde is verbazend mooi.
Ik raad iedereen aan jou een keer te bellen. Veel liefs.




Ervaring van anoniem met helderziende Phara   Ervaring van anoniem met helderziende Phara   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  bedankt voor je voorspelling die is uitgekomen en je wijze raad ik bel je spoedig weer, ria




Ervaring van ria met helderziende Phara   Ervaring van ria met helderziende Phara   Ervaring van ria geplaatst op 18 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Hallo lieve Phara,
Hartelijk bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven.
Je slaat iedere keer weer de spijker op zijn kop.
Wat je hebt verteld daar is al veel van uitgekomen.
Wat ik zo mooi aan je vind is je oprechtheid en zuiverheid.
En de tijd die je neemt om te antwoorden.
Van daaruit komt alles helder en duidelijk over.
Wens je veel succes met je mooie werk.




Ervaring van anoniem met helderziende Phara   Ervaring van anoniem met helderziende Phara   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  bedankt voor je goede raad en hoop dat de rest mag uitkomen ik wacht geduldig af heb er erg veel aangehad groetjes en tot de volgende keer




Ervaring van laila met helderziende Phara   Ervaring van laila met helderziende Phara   Ervaring van laila geplaatst op 21 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  ik bedank je voor de inzichten en goei raad die je me gegeven hebt ik heb er veel aan gehad veel liefs anne




Ervaring van anne met helderziende Phara   Ervaring van anne met helderziende Phara   Ervaring van anne geplaatst op 2 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara,
De eerste, je bent de eerst die werkelijk zag wat er aan de hand was en is jij heb kunnen bevestigen wat ik al zo lang voelde dank dank dank. Nu kan ik verder wat een inzicht heb je mij gegeven. Wat ik zo mooi vind aan je consulten is dat je de tijd neemt en eerlijk antwoord.
Je hebt ook mijn vader gezien zo mooi. Namens mijn vader en mij hartelijk dank voor de mooie boodschap en veel succes met je werk.
Veel liefs en ik zal een kaarsje voor je branden. J.




Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors geplaatst op 15 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara,
Hartelijk dank voor je antwoorden je ben een kanjer zo zuiver en liefdevol je sloeg de spijker op zijn kop en wist mij echt de juiste antwoorden te geven en inzichten je hebt en enorme kennis.
Veel succes met je werk lieve Phara. J.




Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors geplaatst op 10 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara,
Bedankt voor alles je zuiverheid je eerlijkheid je duidelijkheid het klopte excast wat je mij aanreikte en vertelde veel succes met je mooie werk. J.




Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors geplaatst op 7 maart 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara,
Je bent eerlijk oprecht en heel duidelijk wat betreft je waarnemingen en slaat de spijker op zijn kop ik heb veel gehad aan de inzichten en adviesen dank je wel. Veel succes met je mooie werk.




Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors met helderziende Phara   Ervaring van José Mors geplaatst op 13 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  bedankt phara voor de steun die je me gaf langs de kaarten ! ze komen dan ook altijd uit , net zoals jij het zegt liefs bea




Ervaring van bea met helderziende Phara   Ervaring van bea met helderziende Phara   Ervaring van bea geplaatst op 12 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  phara je bent bedankt voor de goeie raad en inzichten , er is ook al veel uitgekomen , je hoort zeker en vast nog van mij veel liefs leen




Ervaring van leen met helderziende Phara   Ervaring van leen met helderziende Phara   Ervaring van leen geplaatst op 12 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve phara je bent heel goed en alles is zeer betrouwbaar. het geeft mij enorm veel steun. Ik wens je verder nog veel succes;Bedankt en tot weder horen.Micaela




Ervaring van Micaela met helderziende Phara   Ervaring van Micaela met helderziende Phara   Ervaring van Micaela geplaatst op 8 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  beste phara, jij zit er altijd op , wat je zegt is pure waarheid!! ik trek me echt op aan je getuigenissen, en je hebt me ook de ogen geopend met bepaalde doelen in het leven , nogmaals hartelijk dank hiervoor!!! groetjes martine




Ervaring van martine met helderziende Phara   Ervaring van martine met helderziende Phara   Ervaring van martine geplaatst op 7 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara dank voor je adviezen je sloeg echt de spijker op zijn kop
Je adviezen zijn helder en duidelijk je weet echt te raken Je hebt een enorme wijsheid in je en liefde dank je wel.




Ervaring van José met helderziende Phara   Ervaring van José met helderziende Phara   Ervaring van José geplaatst op 7 november 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara dank voor alles je hebt me duidelijkheid gegeven precies verteld hoe het zit en zat nu kan ik verder.
Alles wat je zei klopte DANK.
Veel succes met je werk.




Ervaring van Jose met helderziende Phara   Ervaring van Jose met helderziende Phara   Ervaring van Jose geplaatst op 31 oktober 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara bedankt je bent echt ontzetten goed alles klopt. Er is duidelijkheid gekomen ik heb inzichten gekregen je heb me echt enorm geholpen.

Dank je wel.




Ervaring van Jose met helderziende Phara   Ervaring van Jose met helderziende Phara   Ervaring van Jose geplaatst op 23 oktober 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara ik wil je bedanken.
Je hebt me helderheid gegeven waar ik echt iets aan heb gehad. Je gaf precies aan wat er speelde vanuit een enorme wijsheid kennis en puurheid.
Dank je wel ik ben er heel blij mee en kon en kan zo verder.




Ervaring van Jose met helderziende Phara   Ervaring van Jose met helderziende Phara   Ervaring van Jose geplaatst op 18 oktober 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara je heb werkelijk de spijker op zijn kop geslagen. Geweldig want nu kan ik verder het was al zoals ik voelde en zonder iets te zeggen kon jij dit bevestigen.
Veel succes met je werk en ik wens je veel licht en liefde.





Ervaring van José met helderziende Phara   Ervaring van José met helderziende Phara   Ervaring van José geplaatst op 10 augustus 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Lieve Phara ik wil je bedanken voor je steun. Je bent oprecht en liefdevol en hebt mij enorm geholpen. Dank je wel.




Ervaring van José met helderziende Phara   Ervaring van José met helderziende Phara   Ervaring van José geplaatst op 20 juli 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
  Beste Phara,
Ach jullie zijn allemaal steengoed, en vriendelijk.
Tevens de nagel op de kop!
Wel verbazend eigenlijk...
Bedankt hoor!





Ervaring van Chris met helderziende Phara   Ervaring van Chris met helderziende Phara   Ervaring van Chris geplaatst op 27 maart 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Phara
  Ervaring met helderziende Phara
 
Phara, ik vind u echt geweldig, het klopt altijd echt fantastisch!

Tot bels!!




Ervaring van Ingrid met helderziende Phara   Ervaring van Ingrid met helderziende Phara   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 november 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Phara  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden