Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Nina
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Nina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina is al twee jaar lang mijn go-to medium, raadgever en vertrouwenspersoon. Ik heb eigenlijk zo wat elk medium gesproken op deze site en Nina is een van de beste. Ze kan ongelofelijk veel zien qua personen en situaties, maar is ook echt heel goed qua tijd indicaties (niet iets dat veel mediums kunnen). De verloop van talloze situaties - liefde, werk, familie - heeft zij ruim van te voren gezien. Bovendien is Nina ook nog eens een hele leuke en lieve vrouw - een genot om mee te spreken. Wij hebben elkaar natuurlijk nooit ontmoet, maar stiekem is zij ook een vriendin :) Als je echt een goed medium wil spreken, raad ik je aan om Nina te bellen.




Ervaring van F met helderziende Nina   Ervaring van F met helderziende Nina   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina, je bent een top dame. Ik ga je zeker nog bellen of mailen. Je bent echt zijn geld waard. Jammer dat ik je maar 5 sterren kan geven.




Ervaring van AS met helderziende Nina   Ervaring van AS met helderziende Nina   Ervaring van AS geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina, je bent Toppie. Bedankt voor de steun en de mooie voorspellingen. Je hoort me zeker en vast nog terug. Liefs AS.




Ervaring van Anja Schillemans met helderziende Nina   Ervaring van Anja Schillemans met helderziende Nina   Ervaring van Anja Schillemans geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve vrouw, voelt duidelijk aan wat er speelt en hoe de dingen gaan lopen. Ik hoop echt dat de voorspelling uit gaat komen. Max.2 maanden geduld hebben. Cant wait.




Ervaring van S. met helderziende Nina   Ervaring van S. met helderziende Nina   Ervaring van S. geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Elke keer weer valt me mond open van verbazing. We bellen al wat jaartjes zo nu en dan en de ene keer wat meer dan de andere keer maar alles echt alles wat je zegt komt altijd uit. De ene keer direct de andere keer wat later maar nog nooit ernaast gezeten. Zo fijn en dankbaar dat ik jou trof op de lijn. Het geeft me vaak net dat stukje zekerheid weer in onzekere tijden. Afgelopen woensdag voorspelde je dat we er even tussen uit gingen en ja hoor het weekend gingen we weg naar ook nog het land wat je zei. Hoe dannnn. Ik ben blij met je en zal je nog vaker bellen wanneer ik je nodig heb. Bedankt Nina liefs A.




Ervaring van A. met helderziende Nina   Ervaring van A. met helderziende Nina   Ervaring van A. geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ontzettend bedankt, Nina. je wist feilloos te benoemen wat gaande is. Dank je wel lieve Nina. Ik houd je op de hoogte. hartelijke groeten E.




Ervaring van Eddie met helderziende Nina   Ervaring van Eddie met helderziende Nina   Ervaring van Eddie geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Wauw. Super goed. Ben benieuwd kan niet wachten totdat het zover is. Dank je.




Ervaring van Ayse met helderziende Nina   Ervaring van Ayse met helderziende Nina   Ervaring van Ayse geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Liefste Nina, mijn grote toevertrouw. Ze spreekt je steeds weer de moed in om verder te gaan, voorspellingen zitten er heel vaak boenk op, vaak zelfs op datum. Dankzij haar blijf ik vertrouwen hebben dat op een dag X er weer voor me zal zijn. Dank je Nina dat je er steeds voor me bent. Knuffel, C.




Ervaring van Caroline met helderziende Nina   Ervaring van Caroline met helderziende Nina   Ervaring van Caroline geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik spreek Nina al een tijd en heeft ze heel veel dingen gezegd of situaties geschetst die volledig waar zijn. Ook heeft ze de gave en de rust om dingen op een andere manier te bekijken zodat jijzelf dit ook kan doen en het positieve er van kan zien. Onlangs voorspelde ze mij contact met een persoon en ja hoor die dag heb ik een bericht ontvangen. Je bent een topper.




Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Hoi Nina. Ik vond het fijn om je na ruim 7 maanden weer even gesproken te hebben ( je weet nu vast wel wie ik ben ;-) ) Ik bel je gauw weer terug. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina. Je bent een engel op aarde. Je geeft me hoop, rust, inzicht en duidelijkheid. Voorspellingen komen uit. Hartelijk dank dat je er voor me bent. Tot de volgende keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met helderziende Nina   Ervaring van T. met helderziende Nina   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Bedankt Nina, jij bent super. Ik heb uw raad opgevolgd en hem een gelukkige verjaardag gewenst en ja hoor, ik heb toch een berichtje terug gehad. merci voor je advies, jij bent Top dank je.




Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina is een vrouw vol wijsheid, liefde en adviezen. Als ik het even niet meer weet bel ik haar. Altijd bereidt om te helpen en brengt me weer tot rust. Daarbij heeft ze het altijd juist en weet veel details te vertellen. Je bent ondertussen mijn 2de moeder geworden zo liefdevol ben je. X.




Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina is een vrouw vol wijsheid, liefde en adviezen. Als ik het even niet meer weet bel ik haar. Altijd bereidt om te helpen en brengt me weer tot rust. Daarbij heeft ze het altijd juist en weet veel details te vertellen. Je bent ondertussen mijn 2de moeder geworden zo liefdevol ben je. X.




Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Fijn en duidelijk consult.




Ervaring van Brigitte met helderziende Nina   Ervaring van Brigitte met helderziende Nina   Ervaring van Brigitte geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina is snel, duidelijk, vriendelijk, handig als je wat korte vraagjes hebt. en binnen paar minuten je antwoord krijgt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina. Een TOPPER. we bellen al jaren de ene keer wat vaker dan de andere keer. Maar ik heb heel veel aan jou als ik voor mezelf de antwoorden even niet meer weet. Je luisterend oor en begrip waar ik dan op kan terug vallen en je open en eerlijkheid waar ik.echt wat aan heb en mee kan. maar het belangrijkste is dat al jaren alles wat je zegt uit gekomen is / uitkomt. Alles wat je me zegt of voorspeld klopt en gebeurd dan ook echt. Die gedachte is een heel fijn iets om me aan vast te houden in onzekere periodes. ben er heel blij mee dat ik jouw ooit jaren geleden is Ben gaan bellen en we zullen elkaar nog vaak spreken. Voor mij is nina de beste.




Ervaring van A met helderziende Nina   Ervaring van A met helderziende Nina   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Heb Nina een aantal keren gesproken en ze kan vlot dingen invoelen en goede inzichten geven. Ook is ze heel lief en fijn om mee te praten. Een super medium en een aanrader. Heel erg geholpen en veel aan gehad. Dank je wel.




Ervaring van Francis met helderziende Nina   Ervaring van Francis met helderziende Nina   Ervaring van Francis geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina , Je bent super . zeer lief, straight to the point en het komt bijna allemaal uit .Toppie .




Ervaring van Anja met helderziende Nina   Ervaring van Anja met helderziende Nina   Ervaring van Anja geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  altijd heel eerlijk en open antwoord gekregen .
voorspellingen komen uit .ik bel je sowieso terug. Kus Galina.




Ervaring van Galina met helderziende Nina   Ervaring van Galina met helderziende Nina   Ervaring van Galina geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  beste Nina, Wat voel jij de situatie goed aan.jij bent een rots in de branding.
Tot een volgende keer.




Ervaring van Angelo met helderziende Nina   Ervaring van Angelo met helderziende Nina   Ervaring van Angelo geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Een heel mooi consult. ik geloof wat je voorspelt hebt. Dikke pluimen voor deze dame .




Ervaring van Daniella met helderziende Nina   Ervaring van Daniella met helderziende Nina   Ervaring van Daniella geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ninn, ik bel je weer.




Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk geplaatst op 10 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik ga je weer bellenn. tot strakjes x .




Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk geplaatst op 10 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Schat, ik moet je weer eventjes spreken. x lastpak .




Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk geplaatst op 9 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nin. ik moet je weer spreken . X lastpak .




Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk met helderziende Nina   Ervaring van Lastpakkk geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina. We kennen elkaar al jaren en jij hebt me bijgestaan in mijn ontwikkeling met alle ups en downs grappige en gekke momenten. Je kaartjes en je intuitie liegen er niet om: vrijwel elke uitspraak klopt. Hardstikke bedankt X iris.




Ervaring van Irid met helderziende Nina   Ervaring van Irid met helderziende Nina   Ervaring van Irid geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ze weet niet alleen de juiste dingen maar is ook nog eens een schat van een vrouw. Dank je wel voor alle leuke en verhelderende gesprekken lieve Nina.




Ervaring van R. met helderziende Nina   Ervaring van R. met helderziende Nina   Ervaring van R. geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina, je had het gelijk bij het rechte eind zonder dat ik iets hoefde te vertellen. Bedankt.




Ervaring van Azar met helderziende Nina   Ervaring van Azar met helderziende Nina   Ervaring van Azar geplaatst op 1 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina ik heb jou al een paar keer gesproken je bent echt een lieverd en duidekijk in je Antwoorden.
Je hebt me enorm geholpen en dingen weer duidelijk gemaakt.
Dank je wel daarvoor lieverd.

Sonja .




Ervaring van Sonja met helderziende Nina   Ervaring van Sonja met helderziende Nina   Ervaring van Sonja geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina, Ik wil u lang deze weg bedanken voor uw gesprek. Eerlijke en heldere antwoorden gekregen. Yvonne.




Ervaring van Yvonne met helderziende Nina   Ervaring van Yvonne met helderziende Nina   Ervaring van Yvonne geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina, je hebt 2 voorspellingen gedaan. Je zei dingen die je niet kon weten en die klopte volledig. 1 van uw voorspellingen kwam de dag nadien uit, straffe madam.




Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S met helderziende Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 13 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Dank je wel voor het fijne gesorek. Je bent duidelijk met je antwoorden en ik vind je echt een lieverd. Ga je zeker nog eens bellen.xx.




Ervaring van Sonja met helderziende Nina   Ervaring van Sonja met helderziende Nina   Ervaring van Sonja geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Hey lieve moppie
.
Hier nogmaals een dikke vette pluim van mij.
Je had het weer juist op probleem dat is opgelost en op werkgebied
Je bent echt de beste.
Dikke kus Vero xxx.




Ervaring van Vero met helderziende Nina   Ervaring van Vero met helderziende Nina   Ervaring van Vero geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  bedankt Nina voor het heldere consult. Nu hoop ik dat de rest ook zal uitkomen. heb er geloof in. Je bent top.




Ervaring van Helena met helderziende Nina   Ervaring van Helena met helderziende Nina   Ervaring van Helena geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden