Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Exena
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Exena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve en humoristische Exena, ik wilde u nog hartelijk danken voor het wederom fijne gesprek. We houden weer vertrouwen. Groetjes.




Ervaring van O met helderziende Exena   Ervaring van O met helderziende Exena   Ervaring van O geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve Exena, hartelijk dank voor de zeer mooie reading. Ik hou je op de hoogte. Groetjes Lies(beth).




Ervaring van Lies met helderziende Exena   Ervaring van Lies met helderziende Exena   Ervaring van Lies geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena, heel hartelijk dank voor het fijne, diepvoelende en humoristische gesprek. U kon mijn situatie en mijn 3 zoons zeer goed aanvoelen en u sloeg de spijker op zijn kop. Heel even voelde ik mijn emotie opkomen door de erkenning die ik van u kreeg. Ik heb er weer vertrouwen in dat we de (onnodige) instanties van ons afschudden en opnieuw de rust kunnen vinden met elkaar. X.




Ervaring van Moeder van 3 zoons met helderziende Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons met helderziende Exena   Ervaring van Moeder van 3 zoons geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Bedankt voor alles, u bent echt geweldig. Wat een fijn, lief oprechte vrouw bent u met heerlijke humor. Nogmaals dank je wel. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena is een aanrader. Hele lieve vrouw met heerlijke humor. Wat ze tot nu toe voorspeld heeft is altijd uitgekomen. Dankjewel Exena. :)
Ps Het verhaal met een ?pot?.




Ervaring van C met helderziende Exena   Ervaring van C met helderziende Exena   Ervaring van C geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.




Ervaring van Lila met helderziende Exena   Ervaring van Lila met helderziende Exena   Ervaring van Lila geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena, bedankt voor je reading zojuist. Sorry dat Ik wegviel. Ik bel je snel terug XX E.




Ervaring van E met helderziende Exena   Ervaring van E met helderziende Exena   Ervaring van E geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve exana, dankjewel voor je reading gisteren. Je zet dingen op zijn plek, je bent empathies en hebt een leeuwen hart van goud. Trots op jou advies, liefs annelies xxx.




Ervaring van Annelies met helderziende Exena   Ervaring van Annelies met helderziende Exena   Ervaring van Annelies geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Beste Exena, dank je voor het gesprek.
Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben.




Ervaring van Magda met helderziende Exena   Ervaring van Magda met helderziende Exena   Ervaring van Magda geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve Exena,
Net een mooi gesprek met je gehad. Het begon zakelijk, maar ging algauw over naar mijn overlopende hart.
En aan alles was te merken dat het klopte wat je zei. Het enige waar we geen invloed op hebben, is: tijd.
Ik wil je even laten weten daf ik na ons gesprek ahw nog een extra bevestiging gekregen heb. Ik was naar Vrienden van Amstel Live aan het kijken en toen kwam Guus Meeuwis zingen: 'Je moet niet hopen, verlangen, wensen, . dat ze 't is; je moet voelen dat ze 't is. En of ik het voel.
Geen mooiere afsluiting denkbaar van dit bijzondere gesprek.
Dank je wel, Topper.
Groetjes, liefs en alle goeds.
Lies.




Ervaring van Lies voor Exena met helderziende Exena   Ervaring van Lies voor Exena met helderziende Exena   Ervaring van Lies voor Exena geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  We spraken elkaar vanavond over mijn werk en de verbinding verbrak ineens, zo jammer. Zo'n fijn gesprek en je zag spontaan ook andere dingen, ik bel je snel weer. Luchtig, neutraal en afstand, ik ga je advies aannemen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met helderziende Exena   Ervaring van Maarten met helderziende Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Hoi Exena. Ik weet niet wat er gebeurde maar de verbinding viel plots weer helemaal weg. Ik bel jou binnenkort terug. In ieder geval bedankt. Met groet je weet denk ik wel wie.




Ervaring van Maarten met helderziende Exena   Ervaring van Maarten met helderziende Exena   Ervaring van Maarten geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Het keerpunt, telkens weet je mij terug hoop te geven en raad . heb je raad opgevolgd. en je had gelijk wat je zei is ook uitgekomen . je bent een aanrader.




Ervaring van Kirsten met helderziende Exena   Ervaring van Kirsten met helderziende Exena   Ervaring van Kirsten geplaatst op 10 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met helderziende Exena   Ervaring van Priscilla met helderziende Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met helderziende Exena   Ervaring van Priscilla met helderziende Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Beste Exena, ik spreek u nu al een tijdje over een proces met een vrouw. U weet dat ik mijn onzekerheden hierin heb. Ik vind het fijn dat u mij elke keer hetzelfde antwoord geeft en mij op een prettige manier hierin begeleid. Ik hoop ook dat het met mijn stage zo blijft gaan. Ik vind u deskundig met de wijze waarop u uw beroep uitoefent. Ik vind dat dit wel een compliment waard.




Ervaring van Anonieme man met helderziende Exena   Ervaring van Anonieme man met helderziende Exena   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Hallo xeana, dank u voor het gesprek. Ik laat u nog weten of uw voorspellingen uit zijn gekomen. U heeft de situatie en hem goed omschreven.
Veel liefs Pris.




Ervaring van Priscilla met helderziende Exena   Ervaring van Priscilla met helderziende Exena   Ervaring van Priscilla geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena is geweldig, luchtig, serieus, weet waar ze het over heeft en weet waar ze moet helpen. Absoluut een oprecht en zuiver medium, dat weet ik, dat voel ik. Dank je voor je steun en de steun mijn eigen weg te (gaan) bewandelen.
Liefs .




Ervaring van KP met helderziende Exena   Ervaring van KP met helderziende Exena   Ervaring van KP geplaatst op 28 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  bedank hoor Exena. voor de juiste voorspellingen. hopelijk krijg je over deze ook gelijk. Mieke.




Ervaring van Mieke met helderziende Exena   Ervaring van Mieke met helderziende Exena   Ervaring van Mieke geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Hi Exena, wij hebben gisteren gesproken over een start. Ik dacht hmmm volgens mij is ze iets te optimistisch. Maar toch vandaag een appje gekregen. Dus misschien toch??? Ik hoop het zo. Wilde ik je even laten weten.




Ervaring van EB met helderziende Exena   Ervaring van EB met helderziende Exena   Ervaring van EB geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Beste helderziende Exena.
Veel dank voor je duidelijke readings en consults. Bedankt voor jouw eerlijkheid. Top.




Ervaring van Adam met helderziende Exena   Ervaring van Adam met helderziende Exena   Ervaring van Adam geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Heb u gisteren gesproken ben zeer tevreden .kon het allemaal plaatsen bel u snel weer terug. bedankt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena jij bent erg goed als medium.de kracht die je mij geeft. Ik ben je ontzettend dankbaar . Veel liefs, Janet.




Ervaring van Janet met helderziende Exena   Ervaring van Janet met helderziende Exena   Ervaring van Janet geplaatst op 29 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Blij dat ik bij Exena ben terechtgekomen. Je bent een top helderziende. niets is toeval . Ik hou je op de hoogte.Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Exena   Ervaring van Marijke met helderziende Exena   Ervaring van Marijke geplaatst op 28 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena je voorspelde dat er contact ging komen . je bent geweldig . alles is ook zo verlopen. Donald.




Ervaring van Donald met helderziende Exena   Ervaring van Donald met helderziende Exena   Ervaring van Donald geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Exena is gewoon top. Draait er niet omheen, helemaal niet zweverig maar lekker down to earth met humor. Ze oordeelt niet en is een kei in het invoelen en omschrijven van personen en situaties. Haar waarnemingen kloppen als een bus en veel zijn ook uitgekomen. Ookal verlies ik soms het vertrouwen, ze blijft altijd bij wat ze ziet en voelt. Dankjewel dat je er steeds voor me bent xxx En wil er nog even bij toevoegen dat Exena echt een mooi oprecht mens is en super zuiver.




Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Gewoon heel erg goed.




Ervaring van Anny met helderziende Exena   Ervaring van Anny met helderziende Exena   Ervaring van Anny geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Gewoon heel erg goed.




Ervaring van Anny met helderziende Exena   Ervaring van Anny met helderziende Exena   Ervaring van Anny geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Spijker op zijn kop wat betreft de situatie. Wat ben je helder en duidelijk. Dank voor je tijd.




Ervaring van I met helderziende Exena   Ervaring van I met helderziende Exena   Ervaring van I geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Dankje. Je geeft mij rust. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Kom zeker voor mezelf op dat is ook nodig.




Ervaring van Dame van buiten met helderziende Exena   Ervaring van Dame van buiten met helderziende Exena   Ervaring van Dame van buiten geplaatst op 10 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Hey heb vanmiddag met je gesproken. De toevalligheid die je zei was net 5 min ervoren al gebeurd dus het was er kort op. Alles wat je zei kon ik perfect plaatsen in de situatie, nu enkel afwachten wat het verdere verloop gaat zijn. Zullen die knikkers groeien? We hebben er goed mee gelachen maar ik hou je zeker op de hoogte. Ben benieuwd wat gaat komen. Je bent je 5 sterren meer dan waard.




Ervaring van N met helderziende Exena   Ervaring van N met helderziende Exena   Ervaring van N geplaatst op 8 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Wil alleen even dat ik je enorm waardeer. Je zit er altijd pal op en kan situaties en personen zo goed aanvoelen. Voor mij echt de beste en zeer zuiver en oprecht medium.




Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  En toen was je weg. heel erg bedankt voor de uitleg. Ik kan er beter mee omgaan en bel zeker terug als ik iets hoor. groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem met helderziende Exena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  U bent een enorme lieve vrouw met een schat aan kennis. erg goed.liefdevol en zuiver, dank u wel,x.




Ervaring van Maaike met helderziende Exena   Ervaring van Maaike met helderziende Exena   Ervaring van Maaike geplaatst op 20 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden