Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Desteny
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny.

Bij deze voor de derde keer. Hoop dat het nu wel goed gaat. Beloofd is beloofd. Aantal weken geleden jou gebeld en daarna nog een keer. Beide keren beloofde ik te schrijven en beide keren vond ik niets terug. Jij bent het zeer goed waard te bellen. Ik hoefde je amper iets te zeggen en liet jou het woord doen. Hopen dat het snel uitkomt. Jammer dat boven geen tijd kent. Heel erg bedankt. Mvg. je weet nu denk ik wel wie.




Ervaring van anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny ik had jou paar weken geleden gebeld om te vragen of mijn dochter een vast contract zou krijgen of eruit moest. Ik was nog niet uitgepraat toen zei jij al "ja ze blijft daar werken krijgt n vast contract". Nou dus zojuist was mijn dochter hier om mij te vertellen.dat ze een vast contract heeft gekregen. Ik had ook nog een andere vraag over mij zelf, jou antwoord was positief en ook dat is uitgekomen. Ik dacht jaja zal wel, eerst zien dan geloven, maar zoals zo vaak had je het alweer helemaal goed. Ben zoo blij met jou. xxx grt Jolanda.




Ervaring van Jolanda met helderziende Desteny   Ervaring van Jolanda met helderziende Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 27 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Mevrouw Desteny, hartelijk dank voor uw wijze woorden. Geruststellend en duidelijk. De lange stilte en de komende verjaardag. ik laat u weten hoe het gegaan is.




Ervaring van M E met helderziende Desteny   Ervaring van M E met helderziende Desteny   Ervaring van M E geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny, ik ben blij je weer gesproken te hebben. Je voorspellingen komen altijd uit. In het verleden heb ik je vaker gesproken en je had altijd gelijk.
Je bent een topper. Bedankt en tot de volgende keer.




Ervaring van Len met helderziende Desteny   Ervaring van Len met helderziende Desteny   Ervaring van Len geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny, Fijn dat je terug bent. Mooie reading gehad . Indrukwekkend dat je direct doorkreeg wat die slechte persoon rondom mij allemaal veroorzaakt had. Ben heel blij te horen dat er nu een oplossing komt desondanks het allemaal nu nog wat onduidelijk is. Groeten, T.




Ervaring van Thierry met helderziende Desteny   Ervaring van Thierry met helderziende Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met helderziende Desteny   Ervaring van An met helderziende Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve desteny, creddits waren op, maar tis ook altijd weer een feestje om even met jou te kletsen. En je geeft me altijd weer dat positieve gevoel, dat het allemaal goed komt. Heel veel liefs x Lisa.




Ervaring van Lisa met helderziende Desteny   Ervaring van Lisa met helderziende Desteny   Ervaring van Lisa geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Heb desteny gesproken had haar iets gevraagd ze wist precies te vertellen over een tourist bij mij thuis dat het 2 vrouwen betrof en in de naam was de letter a. idd ik wist wat ze bedoelde tot nu toe klopt alles wat ze gezegd heeft .ben je zo dankbaar. je bent een topper tot snel xx.




Ervaring van Wendie met helderziende Desteny   Ervaring van Wendie met helderziende Desteny   Ervaring van Wendie geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Helemaal raak. Klopt, elke keer. Direct en eerlijk, ben echt goed geholpen. Tips krijg ik mee. Heel fijn.




Ervaring van Rode Roos met helderziende Desteny   Ervaring van Rode Roos met helderziende Desteny   Ervaring van Rode Roos geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, ik heb je vannacht weer gesproken. Jij bent en blijft voor mij DE TOPPER op deze lijn. En je hebt ook nog gevoel voor humor (het verhaal van de aap, je weet wel wat ik bedoel.). Dank je nogmaals voor je eerlijke antwoorden en je steun. Liefs, F.




Ervaring van F. met helderziende Desteny   Ervaring van F. met helderziende Desteny   Ervaring van F. geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Jij gaf me aan dat ik kon doen wat ik al zolang wilde doen,eindelijk zei je dat het goed was en dat het het goed zou verlopen. Ik hoopte het zo erg maar geloven deed ik het niet meer. Ik heb jou advies opgevolgt en ik ben nog steeds in de "hoe kan ze dit toch weten modus"want het is precies zo gegaan zoals jij voorspelde. Dit is voor mij een geweldig "cadeau" geweest sinds lange tijd .mede dankzij jou lieve Desteny. Grt. En tot hoors.




Ervaring van Moeitje met geloven met helderziende Desteny   Ervaring van Moeitje met geloven met helderziende Desteny   Ervaring van Moeitje met geloven geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve desteny. Wat is het toch altijd heerlijk om even met je te kletsen. Jij bent goed in dat wat je doet, je bent eerlijk en kort maar krachtig. En weet me altijd weer dat positieve gevoel te geven. Je bent werkelijk een schat. Liefs Lisa xx.




Ervaring van Lisa met helderziende Desteny   Ervaring van Lisa met helderziende Desteny   Ervaring van Lisa geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Als ik met een vraag zit krijg ik altijd een duidelijk antwoord van jou. Je draait er niet omheen.
Het komt ook altijd uit wat je zegt.
Veel liefs.




Ervaring van Nicole met helderziende Desteny   Ervaring van Nicole met helderziende Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Als ik met een vraag zit krijg ik bij jou een duidelijk antwoord. Je draait er niet omheen.




Ervaring van Nicole met helderziende Desteny   Ervaring van Nicole met helderziende Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  En alweer had je gelijk over een bepaalde situatie waar ik mij zorgen over maakte. Allemaal gegaan zoals je vertelde. Ken je al heel lang en altijd heb je het goed. Veel mediums gesproken, jij staat bovenaan en met het hart op de juiste plaats. Grote aanrader. liefs.




Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B geplaatst op 9 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Destiny is recht door zee en heel goed in horen op spiritueel niveau. Kon alles plaatsen wat ze zei. Toppie.




Ervaring van Karen met helderziende Desteny   Ervaring van Karen met helderziende Desteny   Ervaring van Karen geplaatst op 1 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Hoi Desteny,
We bellen al een tijd. Ieder keer stel je mij gerust, dat het allemaal goed komt.
Wat je zegt, begrijp ik niet altijd direct, maar wanneer het uitkomt wat altijd het geval is ,zie ik in wat jij bedoelde.
Je ziet de dingen heel helder en duidelijk.
Dankjewel, Desteny .




Ervaring van Sherida met helderziende Desteny   Ervaring van Sherida met helderziende Desteny   Ervaring van Sherida geplaatst op 25 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, ik heb je zojuist gesproken en zonder dat ik namen hoefde te noemen, wist jij specifiek aan te geven wat er speelt in mijn leven. Ook mijn jeugd heb je precies goed beschreven.
Ik vertrouw op je en ga zeker vaker bellen. Warme groet, de beller.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve desteny. blij dat je er weer bent na even weg geweest te zijn.
Jou dingen die je zegt zijn tot nu altijd nog uitgekomen ook al moet je soms er even op wachten en hoop dat je laatste ook binnenkort uitkomt. zit met spanning te wachten haha .
Mensen een echte aanrader want ze zegt dingen die je soms niet wilt horen en zegt gewoon waar het op staat en tikt je ook wel eens op je vingers wat je eigenlijk zelf fout doet .




Ervaring van Leo met helderziende Desteny   Ervaring van Leo met helderziende Desteny   Ervaring van Leo geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Je bent de topper op deze lijn. Je ziet alles en het komt allemaal uit.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, je hebt me weer gerustgesteld. Ik voelde me niet zo happy. Maar jij weet me toch altijd weer rustig te krijgen, en dat het allemaal goed komt. Veel liefs Lisa.




Ervaring van Lisa met helderziende Desteny   Ervaring van Lisa met helderziende Desteny   Ervaring van Lisa geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny dank je wel voor je antwoord
Dit was een schot in de roos.
Grijs g.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  lieve Desteny,
ik bel je nu al zo lang en alles komt uit wat jij zegt. Zakelijk en op het vlak van de liefde geef je mij bijzonder goede tips. Zelfs als ik op zakenreis in het buitenland ben dan bel ik jou voor tips.
tot snel weer en veel liefs uit Nicaragua.




Ervaring van Reshmi met helderziende Desteny   Ervaring van Reshmi met helderziende Desteny   Ervaring van Reshmi geplaatst op 20 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Heb een aantal weken geleden Desteny gebeld over iets wat me bezig hield,wat ze daarop aantwoorde kon ik niet plaatsen. ik snapte het niet en geloofde het ook niet en dacht"het zal wel". Nu
snap ik het allemaal en kan het ook plaatsen en geloven doe ik t ook ,ze had gewoon alweer gelijk. en ik ben er super blij mee. Dankje Desteny en sorry dat ik je niet geloofde. Grt. J.




Ervaring van J met helderziende Desteny   Ervaring van J met helderziende Desteny   Ervaring van J geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve lieve desteny. ik heb al veel mediums gebeld / bezocht. Maar jij bent top . Zo snel andwoorden . Gewoon recht voor de raap. Niet iemand wat je aan het praten houd . Gewoon zeggen waar het op staat. Ik raad iedereen jou aan. In 1 woord top . Alles wat je zegt komt uit. Als het ik er nu blij mee ben of niet. Echt lieve desteny je bent een topper. Liefs anoniempje.x .




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Wat voelde ik me beroerd toen ik desteny belde. Gevoel alsof ik zoveel bakstenen in me maag had. Binnen 5 minuten voelde ik me al wat beter. Ik heb antwoord gehad op al mijn vragen en voelde me zo goed weer. Super bedankt. groetjes Jane .




Ervaring van Jane met helderziende Desteny   Ervaring van Jane met helderziende Desteny   Ervaring van Jane geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  En weer had je gelijk. Wat een geweldig medium en heb al vele mediums gesproken de afgelopen jaren ook op deze lijn. Desteny springt er uit. Wil je snel, eerlijk en een zuiver antwoord op je vragen, bel Desteny. Altijd nog bij het rechte eind gehad in al haar uitspraken. Liefs.




Ervaring van Emy met helderziende Desteny   Ervaring van Emy met helderziende Desteny   Ervaring van Emy geplaatst op 7 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik ken je al heel wat jaren en nooit heb je er naast gezeten met wat je hebt gezegd, wat betreft werk, relatie, huis ed. Je bent heel snel met invoelen en bent bondig in je uitspraken en dat is heel prettig. Je bent een topmedium met t hart op de juiste plek. Aanrader. X.




Ervaring van X met helderziende Desteny   Ervaring van X met helderziende Desteny   Ervaring van X geplaatst op 7 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik ben dankbaar voor je reading.
Veel liefs x.




Ervaring van Kaak met helderziende Desteny   Ervaring van Kaak met helderziende Desteny   Ervaring van Kaak geplaatst op 3 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik sluit me aan bij de getuigenissen van hier onder. Topper.




Ervaring van M. met helderziende Desteny   Ervaring van M. met helderziende Desteny   Ervaring van M. geplaatst op 28 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Gewoonweg de beste dat er is . zonder vraag krijg je antwoord en alles komt uit.




Ervaring van Anoniempje met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniempje met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 27 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ze is de beste die er is. Ze praat niet mee , ze verlekkerd niets om je zout te houden maar zegt eerlijk hoe het is. En wat ze zegt, gebeurd dan ook. ze geeft op al je vragen antwoord is eerlijk en alles komt uit. Voor mij is ze de nr1 met 100% gave.




Ervaring van Italia met helderziende Desteny   Ervaring van Italia met helderziende Desteny   Ervaring van Italia geplaatst op 27 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Wat een leuke vrouw zeg. Ze kreeg een bruiloft door aan mijn kant, een nieuwe baan, ze kreeg num 27 door.dus ben benieuwd .ze voorspelde mooie voor uitgangen:) .ben benieuwd :) .




Ervaring van Stana met helderziende Desteny   Ervaring van Stana met helderziende Desteny   Ervaring van Stana geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste mensen,

Een tijd geleden heb ik meerdere keren naar Desteny gebeld. Ik had relatieproblemen, mijn gevoel was verre van goed en ik vroeg me af of mijn vriend vreemdging of praatte met andere vrouwen. Ik vroeg het Desteny. Zij zei me dat hij inderdaad met andere vrouwen praatte, maar dat hij niet met ze naar bed ging of in enige vorm fysiek met ze was. Dit bleek ook zo te zijn. Terwijl wij nog een relatie hadden, praatte hij met een andere vrouw, was te close met haar, maar nooit fysiek. Moeilijk, maar waar.

Mijn tip: Luister goed naar wat ze je zegt en blijf rustig. In tijden van stress, wanneer je (nog) niet goed weet of de antwoorden die je krijgt juist zijn en wanneer er geld bij betrokken is, is het niet vreemd om zenuwachtig te zijn en niet goed te luisteren.
Luister naar je gevoel, leer hier op vertrouwen.

Desteny heeft gelijk gehad, het is een goed medium en een leuke vrouw om mee te praten.
Eerlijk, recht door zee en met een leuke dosis humor.

Desteny, deze is voor jou.
Blijf doorgaan met je mooie werk en het helpen van mensen.
Je bent goed in wat je doet.

Veel liefs,

Anoniem.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,
Jij kunt als geen ander invoelen. Heel eigen en specifiek. Je kreeg het getal 3 en het getal 23 door. Beide getallen hadden betrekking op iets dat ging gebeuren in de toekomst. Mijn dank is groot.




Ervaring van getallenreeks met helderziende Desteny   Ervaring van getallenreeks met helderziende Desteny   Ervaring van getallenreeks geplaatst op 16 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden