Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratishelderziende.nl - Ervaringen helderziende Angele
  Gratis helderzienden uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Angele
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Angele, je weet dat je ECHT goed bent, ik probeer je te bereiken en heb al meerdere een fotoreading gestuurd heb.
Wanneer ben je er terug, het is zo spijtig dat zo iemand als jij ontbreekt op deze site, dankje.




Ervaring van onbekend met helderziende Angele   Ervaring van onbekend met helderziende Angele   Ervaring van onbekend geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Vanmiddag een getuigenis geplaatst en kan nu vertellen dat er al een voorspelling is uitgekomen. Hij heeft vanavond gereageerd.




Ervaring van Ineke met helderziende Angele   Ervaring van Ineke met helderziende Angele   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Ik was nog niet uitgesproken of Angele kwam al met een antwoord en dit klopte.
De oorzaak, de situatie nu en heel belangrijk het vervolg hierop. Laat zeker weten of het vervolg ook is uitgekomen.




Ervaring van Ineke met helderziende Angele   Ervaring van Ineke met helderziende Angele   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  De eerste maal dat ik je gesproken heb verleden week zei je me dingen die nu al uitgekomen zijn. Ook op gebied van tijd zat je helemaal juist, zelfs het uur was juist.
Nu heb ik je weer gesproken en ik laat het weten dat zo is zoals je me zei, ook op gebied van tijd, ik heb hier geen twijfel over.
Je bent echt goed. Ik ben diegene die jou telkens
een fotoreading stuur om jou toch te spreken. Een belverzoek zou makkelijker zijn. Het gaat je goed. Grtjs.
.




Ervaring van Anoniem met helderziende Angele   Ervaring van Anoniem met helderziende Angele   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Hartelijk dank vr het fijne gesprek van daarnet (6/02). Onmiddellijk naar de kern, no nonsens. Warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam geplaatst op 6 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Lieve dame ziet een hoop. Nu afwachten zodra de voorspelling uit komt zal ik jouw op de hoogte brengen alvast bedankt.

Groeten A.




Ervaring van Angela met helderziende Angele   Ervaring van Angela met helderziende Angele   Ervaring van Angela geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Heel vriendelijke dame die zonder wat te weten over mij, spijkers met koppen sloeg. Krijgt zomaar beelden door die bevestigend waren omtrent wat ik reeds wist.




Ervaring van Chr met helderziende Angele   Ervaring van Chr met helderziende Angele   Ervaring van Chr geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Beste Angele, jij bent de top van de top. Onmiddellijk kan jij op de vraag heel cordaat een antwoord geven en schetsen hoe de situatie in elkaar zit. Zonder dat ik iets vertelde, wist je wat er gaande was. De bindingsangst enz. Sterk en heel knap. Ik heb hier gewoon geen woorden voor. Nog nooit meegemaakt. Bedankt voor het krachtige consult. Heel veel succes met je gave. Liefs Kat.




Ervaring van Kat met helderziende Angele   Ervaring van Kat met helderziende Angele   Ervaring van Kat geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Angele kon mij goed lezen en heeft een paar hoopvolle voorspellingen gedaan. Ik hoop dat ze uitkomen.




Ervaring van jannigje met helderziende Angele   Ervaring van jannigje met helderziende Angele   Ervaring van jannigje geplaatst op 7 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Beste Angele, je bent fijn om mee te praten. Echte R onder elkaar. Ik spreek je snel.
Groetjes vanuit R Zuid.




Ervaring van M met helderziende Angele   Ervaring van M met helderziende Angele   Ervaring van M geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Net een heel fijn gesprek gehad. Ze bevestigde wat ik zelf al vermoede en dit geeft mij nog meer vertrouwen. Ik hoop dat de rest van je voorspelling uit gaat komen. Super bedankt voor dit fijne gesprek ik raad het zeker aan met deze dame het gesprek aan te gaan. Zelf wens ik jou ook het aller beste. X.




Ervaring van . met helderziende Angele   Ervaring van . met helderziende Angele   Ervaring van . geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Hartelijk dank voor het mooie consult. Direct to the point, No nonsens. Hopelijk komen de voorspellingen ook uit. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Dank u. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van VV met helderziende Angele   Ervaring van VV met helderziende Angele   Ervaring van VV geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Angele, je bent 1 van de beste op de lijn, echt een topper. Goed, fijn en aangenaam gesprek. Geen blabla, maar echte antwoorden waar je wat aan hebt.




Ervaring van Anita met helderziende Angele   Ervaring van Anita met helderziende Angele   Ervaring van Anita geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Korte en krachtige boodschappen. Wist qua karakter en verleden veel dus vertrouwen dat in toekomst ook uitkomt.




Ervaring van K met helderziende Angele   Ervaring van K met helderziende Angele   Ervaring van K geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Hoi Angele, jij staat op mijn lijst. Je sloeg de spijker behoorlijk en strak op zijn kop. Ik hoop jou binnenkort weer te spreken. Ik was diegene met slechts 4 minuten. Jammer dat ik niet langer had. Ik had nog een aantal vragen. Hoop je zeer snel weer te spreken. Groet M.




Ervaring van Anoniem met helderziende Angele   Ervaring van Anoniem met helderziende Angele   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Zuivere medium, was een leuk gesprek. Goede inzichten gekregen waar ik iets mee kan. Gr L.




Ervaring van L met helderziende Angele   Ervaring van L met helderziende Angele   Ervaring van L geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Dankjewel Angele voor het mooie consult. Klopt allemaal wat je zei,echt super en ik ga jou advies opvolgen en vol vertrouwen erin geloven. Dankje. Gr. Jolanda.




Ervaring van jolanda met helderziende Angele   Ervaring van jolanda met helderziende Angele   Ervaring van jolanda geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  De lijn was plots verbroken. Ik wilde je
nog bedanken voor je bemoedigende woorden.
Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst.
Hartelijke groeten, Jos.




Ervaring van Jos met helderziende Angele   Ervaring van Jos met helderziende Angele   Ervaring van Jos geplaatst op 24 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  dank u voor de moed die je mij gaf. ik had het zooooo nodig! bovendien lijkt er niets verloren. DaniĆ«lle.




Ervaring van danielle met helderziende Angele   Ervaring van danielle met helderziende Angele   Ervaring van danielle geplaatst op 22 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  heel erg bedankt, je hebt me weer moed en kracht gegeven om verder te strijden tegen de probleempjes. xxxx




Ervaring van sonja met helderziende Angele   Ervaring van sonja met helderziende Angele   Ervaring van sonja geplaatst op 13 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Wat een mooie consult heb ik gehad ik hoefde alleen maar een klein beetje te vertellen en het was alsof ze mijn gedachte kon lezen in wat er speelde. Heel bijzonder. Daarnaast is ze nog ontzettend lief en meegaand. Bedankt !!




Ervaring van anoniem met helderziende Angele   Ervaring van anoniem met helderziende Angele   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Ik belde vanmiddag met een ENGEL,ze heet ANGELE!Fantastisch ben je lieve Angele!Kus Vlinder




Ervaring van vlinder met helderziende Angele   Ervaring van vlinder met helderziende Angele   Ervaring van vlinder geplaatst op 6 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  ik ben heel blij dat ik je gebeld , sorry maar mijn belkrediet was op je hebt me echt verder geholpen , heel erg bedankt groetjes christel :)




Ervaring van christel met helderziende Angele   Ervaring van christel met helderziende Angele   Ervaring van christel geplaatst op 24 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Dag Angele,

Je geeft me het gevoel dat ik alles tegen je kan zeggen ; Hartelijk dank voor het ontroerend-mooie gesprek. Een zeer waardevol geschenk. Ik wens je het allerbeste. Tot de volgende !




Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam geplaatst op 11 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Dag Angele,

Heel fijn om je opnieuw gehoord te hebben , je luistert zonder te oordelen, je kadert wat gezegd wordt en streeft naar het juiste, warm gesprek prachtig hartelijk dank. Ik kijk uit naar volgende keer. Myriam.




Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam geplaatst op 25 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Dag Angele,

Naar aanleiding van ons gesprek van vanmorgen, wou ik je heel hartelijk danken, je alle geluk en succes toewensen.




Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam met helderziende Angele   Ervaring van Myriam geplaatst op 25 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Angele,

Wat ben jij goed, zo oprecht en draait er niet omheen. Of je het graag hoort of niet, zo is het en niet anders.
Ik bel je nog terug

Dank je




Ervaring van miranda met helderziende Angele   Ervaring van miranda met helderziende Angele   Ervaring van miranda geplaatst op 21 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Lieve Angele, jeetje wat ben jij SUPER! Ben oprecht blij met jouw waarnemingen, heel erg bedankt, laat het je weten!LIEFS




Ervaring van Vlindertje met helderziende Angele   Ervaring van Vlindertje met helderziende Angele   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 7 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Geweldig. Je had het bij het rechte eind en hebt me veel vertrouwen gegeven zoals elke keer weer. Tot snel. X




Ervaring van Nancy met helderziende Angele   Ervaring van Nancy met helderziende Angele   Ervaring van Nancy geplaatst op 18 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Beste Angele,

jij kan de situatie zo juist omschrijven, de juiste inzichten geven, gewoon top! En dit allemaal zonder in het begin iets te zeggen!!!

liefs
kat




Ervaring van kat met helderziende Angele   Ervaring van kat met helderziende Angele   Ervaring van kat geplaatst op 23 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Een zeer hartverwarmende en vriendelijke dame en ze zit er keer op keer. Angele, jij bent een schat, echt top. Mij ga je zeker nog horen.




Ervaring van Michael met helderziende Angele   Ervaring van Michael met helderziende Angele   Ervaring van Michael geplaatst op 22 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  een aanrader ! weet de juiste dingen te raken. ik voelde me zovele beter na ons telefoontje en bel je zeker nog terug, je bent geweldig




Ervaring van Ellen met helderziende Angele   Ervaring van Ellen met helderziende Angele   Ervaring van Ellen geplaatst op 15 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angele
  Ervaring met helderziende Angele
  Lieve dame,

Dank je wel, ik wens je heel veel succes toe.....
Tot snel weer.




Ervaring van Annemie met helderziende Angele   Ervaring van Annemie met helderziende Angele   Ervaring van Annemie geplaatst op 12 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden