helderziende vertelt over edelsteen Apatiet

edelsteen Apatiet

Apatiet is een heldere edelsteen met verschillende kleuren. Gebruikt voor motivatie, creativiteit en communicatie.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Apatiet | Gratis Helderziende Edelsteen Apatiet | Gratis Helderziende

edelsteen Apatiet

apatiet

Edelsteen Apatiet is een heldere, kristallijne steen met een lichtblauwe tot groene kleur. Het komt oorspronkelijk uit Madagascar en Mexico, maar wordt nu ook gevonden in andere delen van de wereld. Chemisch gezien bestaat Apatiet uit calciumfosfaat en wordt beschouwd als een niet-edel metaalachtig mineraal.

Wereldkaart herkomst edelsteen Apatiet | Gratis Helderziende
Apatiet gewonnen uit de bodem van Madagaskar | GratisHelderziende Apatiet gewonnen uit de bodem van Mexico | GratisHelderziende
Madagaskar is een van de rijkste bronnen van edelstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van edelstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de edelstenen een unieke charme hebben. Veel van de edelstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Mexico is een rijke bron van edelstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende edelstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Eigenschappen van edelsteen Apatiet

Apatiet wordt vaak geassocieerd met het versterken van de menselijke wil en vastberadenheid. Het helpt mensen om hun doelen te bereiken en om hun focus en motivatie te verbeteren. De steen wordt ook beschouwd als een krachtige versterker van de creativiteit en de intellectuele capaciteiten van de drager.
Chemisch gezien bestaat Apatiet uit calciumfosfaat en wordt beschouwd als een niet-edel metaalachtig mineraal.
Wanneer het gaat om chakra-werking, wordt Apatiet beschouwd als een krachtige steen voor het keelchakra. Het helpt bij het uiten van gevoelens en gedachten en bij het versterken van de communicatieve vaardigheden van de drager. Het is ook een krachtige steen voor het derde oogchakra, omdat het helpt bij het versterken van het intuïtieve vermogen en bij het bevorderen van heldere en precieze visie.
tentoon edelsteen Apatiet | Gratis Helderziende edelsteen Apatiet | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen